.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

eRepublik - онлайн България

еРепублик
    е онлайн базирана игра която симулира реалния живот. Всъщност думата симулация е доста неточна, тъй като единственото по което се симулира реалния живот е възможността да живеете в онлайн копие на родната си държава.
    В момента в играта съществуват около 40 държави, сред които и България. За нещастие ние сме доста малка държава в сравнение с останалите (извън първите 30), а в тази игра човешкият фактор е най-важен.

Защо пиша всичко това ще се запитате?
    Защото с малкото си население сме твърде лесна хапка за големите държави и по-специално за нашите съседи: Турция и най-вече Румъния. Създателите на играта са румънци, така че не е чудно че северната ни съседка е сред водещите страни в играта. За да бъдем по-силни е нужно повече хора да се регистрират.

Основно предимство (в същото време може би и недостатък) на играта е липсата на каквато и да е сложност, като редовната игра ще ви коства не повече от 2-3 минути на ден.

Какво може да прави човек след като се регистрира в еБългария:
    - да работи (работата става с кликване на един линк и по желание отговаряне на 5 въпроса тип "Стани богат")
    - да тренира (вдигане на умението за битки, по същия начин както с работата)
    - след няколко дена игра ще можете да членувате в партия
    - след още няколко дена ще можете да гласувате на три вида избори:
    * за Президент на държавата
    * За Председател на партията (в която членувате)
    * За Конгресмени (депутати в парламента от вашия регион)

Като споменах регион да кажа, че България в момента е разделена на 6 региона: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Видин. Регионите са с различни размери в зависимост от държавата, границите им не могат да бъдат променяни, но пък могат да бъдат завладявани от други страни. Северната ни съседка Румъния има над 30 региона, а САЩ например имат 50 (щата).

- Можете да основете собствена фирма, като управлението й не е никак леко: работници във фирмата са други играчи като вас
    - Можете да основете собствена партия (ако никоя от представените в еБългария не ви допадне)
    - Някой ден може да станете депутат и дори президент на страната
    - Можете да списвате вестник

Целта в играта е да се забавлявате доколкото може, както и силна еБългария естествено. А затова ни трябват хора.
    ЗАПОМНЕТЕ: Една от целите в играта е да стигнете 5 левел, от там нататъка става интересно. Стигането до 5ти левел ще ви отнеме 3 дена, но по-натам ще ви стане много интересно !!!
    Линк към моят реферал: http://www.erepublik.com/en/referrer/Martin+Pavlov

Да, забравих и това да спомена, че ако аз ги поканя в играта и стигнат 6 левел ще ми даде 5 злато, защото съм ги поканил в играта. Така че цъкайте на реферала ми > http://www.erepublik.com/en/referrer/Martin+Pavlov

хубавото е, че наистина не се иска повече от 2-3 минути, без да чета форумите и да вниквам в играта го докарах почти до 17 левел вече. иначе, да, еднообразно е.

Общо взето - да Ако не станеш президент, конгресмен или шеф на фирма играта става тъпа след 1-2 месеца игра. Аз може да се каже, че все още съм в ранен стадии като съм почти 15 левел, а играя от почти 1 месец.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    вече я изръчкахме тая тема 100 пъти ;Д

аз си събирам златце.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    На гурбет в Унгария съм
    I ain't afraid to die.
    I ain't no fortunate one
    But I'm proud of what I've done.
    Hardships, I've seen some
    I ain't a coward I don't turn and run
    I don't turn and run!!!

ПиснА ми.ВА го духате,вземете си истински живот!

И нека съм груб!
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Aбе, направо се срути пазара на оръжия, ебахти дефлацията, ебахти нещото! Ще затварям фирмата май...
    Audio ergo sum

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Отдавна се отказах от играта. Може би вече съм умрял.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си