- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нашите се карат ... ;[
от няколко месеца насам нашите постоянно се карат заради пари... понеже има такъв сайт чрез който баща ми може да види майка колко пари е теглила.. и видя че на 6-ти е теглила 50 лв и на 7-ми 30 лв...но тя постоянно купува за вкъщи неща... даже току що като я пита къде са парите вика кажи ми ще ти шибна два шамара... хора не мога да издържа вече....[/b]
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Ей..спокойно..
Не можеш да направиш нищо. Просто се надявай, че нещата ще се оправят.
The blood that binds us ..till death unites us
или поговори с тях ако имаш смелост, или не се занимавай изобщо...
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
абе те си се карат редовно..ама там е работата че като стане дума за бой супер много се сдухвам![]()
Не мога да си представя че баща ми може да го направи...
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Докато са афектирани не се меси според мен.
Някой път като вечеряте или правите нещо заедно,и сте спокойни всички,си поговорете за това. За това със боя може да го казва само защото е ядосан ,да не го мисли наистина ... Абе най-добре си поговорете![]()
всички се карат за пари...
дано не се стига до бой, но ако стане, подайте жалба
но може би просто е бил ядосан, понеже той е мъжът в къщата, а явно не успява да издържа семейството; доста мъже го преживяват тежко и обвиняват половинките си
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
+1Първоначално написано от tochica
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
спокойновъв всяко семейство има проблеми и родителите се карат
![]()
Ми да,така си еПървоначално написано от dead_princess
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Вкъщи беше същото, но сега като че ли се оправиха нещата. Спокойно ;]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Нашите се карат постоянно... просто когато майка ми се разсърди.. става лошо! баща ми просто не е нищо без нея,освен един автомат за париЕми така де.. майка ми също харчи много,ама не за дрешки,парфюмчета и тем подобни ,а по нас ... харчи пари за ядене и за дрехи,които ние с брат ми обличаме.. Същевременно тя се скапва от работа.. и вкъщи , и на работа..
Несправедлив е живота .. какво да се прави?! все някак трябва да го изживеемИ на мен ми е тежко и болно,но нищо не мога да направя..
![]()
Баща ми когато каже ,че повече пари няма да видим,просто смешно ми става... Ако не ни ги дади на нас,то тогава на кой??![]()
та така... от всичко боли,но да гледаш как родителите ти се карат боли най-много!! ... Все пак някакси трябва да се справяме..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не знам , у дома до такива работи не се стига,но покрай тая криза определено караниците за пари се увеличиха.
Постоянно ми се мрънка за сметката за телефон,не съм ли можела да си спестявам от джобните и т.н.
Мен вече ми е неудобно да поискам пари,когато излизам или за дрехи и обувки.Разбирам,че сме в труден период ..не сме закъсали ,но изплащаме огромен кредит който започва все повече да ни тежи ..
Опитай се да се абстрахираш от тези работи..знам,че е трудно ама...
Не се ядосвай.Надявам се нещата да са временни..![]()
Явно вашите не са се карали досега...Моите родители преди много се караха,докато бях малка и до преди 1-2 години.Но сега просто разбраха,че и да се карат и да не се карат-парите няма да се увеличат или каквото е станало е станало,времето неможе да се върне назад.Най-добре не им се бъркай,те ще се оправят.Е,вече ако се стигне до побоища най-добре поговори с тях.
мерси на всички...понеже наскоро взехме апартамент в Стз на изплащане от тогава започнаха проблемите.. преди тва бяхме много по-добре..
Да се надяваме че нещтата ще се оправят вупреки, че всяко семейство има разправии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
И наще се карат. Много по - често заради пари. При всички е така... Дано да мине тая криза скоро....
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Точно такаПървоначално написано от elito0o0o0
Класика...у нас също е така.Не се притеснявай! Знам че звучи тъпо да не обръщаш внимание,но на днешно време почти всички са така.![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
Вие луди ли сте бе хора!? Както казвате в последно време всички се карат за пари. В това време на кризи-мризи и такива простотии хората ще се изпотрепат за 2 лв... То вече едно билетче в рейса струва толкова /образно казано/. Кви жалби, кви 5 лева!? Това, че баща й е изключително побеснял не го прави кретен, нито побойник. Има разлика м/у шамар и редовен побой. Едното се прощава, а от другото се умира! Правете разлика и не се вкарвайте в сапунки. От един семеен скандал скоро ще пращате хората в закрила на детето.Първоначално написано от tochica
На въпроса ти - не се притеснявай и не се впрягай. И ние сме произлезли от животните, в природата ни е понякога да сме гневни.
В Бг сме в криза винаги.Просто сега малко се усети в повече.Ако майка ти дава толкова пари за излишни работи.Това не са малко пари за 2 дена много ясно че ще я нахока така заради постъпките и.
ем наще преди се караха много за пари, сега като че ли по-рядко се карат специално за пари. Явно осъзнаха, че няма смисъл. И твоите родители ще разберат това, спокойно, всички семейства си имат проблеми и повярвай ми да се карат за пари е малък проблем![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И наще бяха така обаче веднъж се скараха много жестоко и от тогава се разбират прекрасно... незнам как стана...ще се оправят и твоите.![]()
Във всяко семейство има такиви проблемипросто събери смелост и поговори с тях ..
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
кажи им че не ти е приятно да се карат и се притесняваш когато ги виждаш така ..
нормално е да се карат.. възрастните особено за пари
а сега покрай тоя апартамен който изплащате-съвсем нормално да има конфликтипроблемите ще се оправят-спокойно
![]()
Първоначално написано от dead_princess
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.