.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на go71n

Купувам лежанка

купувам лежанка втора ръка, до 80лв в цената по възмонсот да са включени и лост и тежести!

с приятели решихме да правим фитнесс за лична употреба, няма значение лежанката каква е - купувана, само-ръчна изработка и т.н важното е да ни върши работа за контакти ЛС или тук в темата.
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    За 80 лева хем лежанка хем лост хем и тежести ... вие не сте ли амалко нагли ... то само лоста ти е 35 40 лв ... пък и тежестите са толкоа ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на go71n
    до колкото разбирам не продаваш, тогава защо пишеш!?
    в нета намерих няколко стари обяви за лежанка и лост и тежести за 100лв всичкото, собственоръчно направени, не държа да са няква марка и т.н такаче при повече въображение спокойно за 40-50 лв можеш да си направиш лежанка и да я продадеш за 80лв. или пък да ти се е вързала 80-100лв да си я ползвал една две години и да я продадеш за парите които си я направил... такаче не сме 'нагли'..
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си