.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Mizy fashion

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе

Mizy fashion

Някой знае ли дали има онлайн сайт на Mizy fashion много хубави дрешки има и се чудех дали имат сайт.. Не знам в кои други градове има (аз съм от Русе)

Град
    Русе
    Преди няколко дни го гледах този сайт, но мисля че няма нищо общо с магазина. Пък и сайта е Mizi, а магазина Mizy.. Е, явно няма такъв сайт, но щеше да е добре ако имаше

Аз също съм от Русе и действително в Мизи се срещат тук-там някои екземпляри на хубави парцалки. Особено жилетчици, палта и пончота.
    Но все пак това не е марка. Този магазин е със стоки от .. и аз не знам какво производство. Дрехите не са имитации на марки, но са много вдъхновени от чужди колекции. Предимно NafNaf, Levi's, Next, Oviessе. Това, което ми харесва в зареждането е, че материите са прилични. Няма трикотаж. Всичко си е лен/памук/вълна и няма набиващи се на очи хвърчащи конци. Единствения минус са гадните чанти.

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Град
    Русе
    Ами аз чанти не съм си взимала, но ми харесва това, че материята е много хубава и колкото и да се пере не изсветлява и не стават топченца. А и много ми харесват цветовете. Аз се впечатлявам от ярки, наситени цветове. Тези дни мислех да отида, но ме домързя. Когато намеря време ще се отбия. Дано има нещо хубаво на намаление!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Хах ми това е магазина на вуйчо Да ви кажа първо, че дрехите повечето са български....Такъв магазин има в Бургас и Слънчев Бряг през летния сезон... Нямат сайт, но пък мисля да им дам тази идея Иначе ако имате некви въпроси ме питайте! Само да кажа, че в София има подобни магазини - Ego i Traky.... Те имат почти същите дрехи, но по мое мнение на Мизи са по-хубави...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Хах ми това е магазина на вуйчо Да ви кажа първо, че дрехите повечето са български....Такъв магазин има в Бургас и Слънчев Бряг през летния сезон... Нямат сайт, но пък мисля да им дам тази идея Иначе ако имате некви въпроси ме питайте! Само да кажа, че в София има подобни магазини - Ego i Traky.... Те имат почти същите дрехи, но по мое мнение на Мизи са по-хубави...
    Случайно във Варна няма ли такъв магазин?
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    да не би да е това
    http://mazifashion.com/index.htm

Супер фен Аватара на gabi_94
    Засега във Варна нямат магазин, но обсъждаха тази идея и е напълно възможно лятото да направят Иначе нямат сайт! ^
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Русе
    Мм не.. Mizy е магазина, а моделите са еднакви в различни цветове и изчистени. На мен това ми харесва. Оказа се, че нямат онлайн магазин за съжаление..

Ето това са моите дрехи оттам - сори, че са намачкани, но исках само да покажа..

Блузка
    Рокля
    Потниче

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    и аз имам много парцалки от там многоооооо но вчера като ходих и мн се разочаровах,нищо хубаво нямаше
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    любимата ми туника е от там на цената от 5 лева !!!
    а е страхотна, не е мръднала
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си