.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Страх ме е..

Най- после намерих човека за мен. Той е прекрасен, държи се ужасно добре с мен и никога, да чукна на дърво, не сме имали сериозни скандали. Всичко върви като приказка. Но има един проблем- бившата му. Били са 1 година заедно и това момиченце е обсебено от него- буквално! Прави му магии да се върне при нея, реже си ръцете, ходи у тях с майка и да го заплашва, че ще се самоубие.. оня ден едва не докараала инфаркт на баба му, отишла, започнала да реве и да крещи, че ще се самоубие, че на нас ще ни тежи после и какво ли не, жената така се беше стреснала... бившите приятелки на въпросната госпожица [защото тя вече и приятелки няма] ми казват, че ще става по- зле, че тя найстина си е побъркана и няма да ни остави на мира. Чудя се дали пак не е направила магия, защото почнах много често да я сънувам как ме бие, аз плача, губя го и тя пак е с него.. Беше ми много трудно да преодолея бившия ми приятел и, ако не беше сегашния не знам какво щеше да стане с мен.. не искам да губя това момче, заради обсебването на бившата му. Ако тя го обичаше толкова щеше да го пусне, а не да му прави магии.. Не знам как да се справя с нея, мислех си да поговорим, но тя ще започне да реве и да изпада в истерия, а не исам да правя циркове и сцени на приятеля ми. Моля ви за съвет, защото се отчайвам вече и това момиче ме плаши ужасно много...
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Супер фен Аватара на nymphadora

амии..сещам се само за едно решение-ЛУДНИЦА

или наемен убиец

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Абе магии. Сериозно ли вярваш в такива неща? Това си е в твоята глава. Пък и не вярвам, че приятелят ти ще се върне при това 'нещо' (от описанието си представям некъпано емо с шантав поглед, правещо вуду магии... ) Най- добрия вариант е да седнеш и да си поговориш с него. Ти сама нищо не можеш да направиш. Само той може да я разкара... Ти колкото и да се бъркаш, толкова по- зле ще стават нещата. Тва си е между приятеля ти и нея. Остави ги да се разберат...
    Другия вариант е да й покажеш, че я съжаляваш Повечето хора мн мразят, ама е много ефектно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем, що и обръщате внимание?

Първо - нищо няма да направи, само плаши и търси внимание. Второ дори и да направи нещо - никой от вас няма вина. По собствено желание е посегнала на живота си. Трето - оня като е мъж що не и шибне един зад врата и да я прати на мястото и?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora

амии..сещам се само за едно решение-ЛУДНИЦА

или наемен убиец
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Първо - нищо няма да направи, само плаши и търси внимание. Второ дори и да направи нещо - никой от вас няма вина. По собствено желание е посегнала на живота си. Трето - оня като е мъж що не и шибне един зад врата и да я прати на мястото и?

Ххахаха да и замаже сополите малко и да й избие магиите от главата и готово :P

Мега фен
    Град
    <3

хохо така така ^^

П.П Тая лудата по описанието ми прилича на Кери от Стиви само където не ви е подпалила ^^
    П.П2 Пребийте я. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ебааати филма . .

С момчето ти просто не й обръщайте внимание . . съгласна съм , че търси внимание по всевъзможен начин . .
    Като види, че внимението не й се оказва . . може би ( надявай се ) да спре . . Въпреки , че без да се отчайваш .. ама тая е за лудница и едва ли ще спре просто така . . Тя не е просто обсебваща . . тая е голяма маниячка . .
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

хохо така така ^^

П.П Тая лудата по описанието ми прилича на Кери от Стиви само където не ви е подпалила ^^
    П.П2 Пребийте я. ^^
    абсолютно нищо общо няма с Кери,но както и да е

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Поговори с приятеля ти за нея, т.е. за отношението му към нея... Ако и него го дразни какво прави въпросното момиче... отивате с родителите си в съда и си издавате ограничителна заповед!!! Аз така ги виждам нещата, така бих постъпил ако миналото ми ме преследваше направете го това и мъките свършват!!! пък тя да прави каквото иска... ако ще и на Плутон да иде за да докаже "любовта" си към него
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ако не вярваш в тия неща 'магиите' - няма как да ти подействат
    сеш ли се?

... преди време бях в абсолутно същата ситуация ... само където аз бях момчето ... и при мене бившата изпадаше в изтерии ... измисляше лъжи и прочие ... отървах са последния начин :
    събрах ги 2те и пред гаджето наредих бившата .... ама здраво и теглих майните от рода ... " ти нямаж достойнството на един низш червей " ... или пък ... "това е момичето което обичам ... ти си нищо пред нея" ... след като и теглих майните ... спря.

Съветвам ви да измислите нещо подобно, защото ако я остайте да си приказва , в най лошия случай ще ви раздели ... в най добрия постоянно ще сънуваш сънища че те пребива "емото със крив поглед, което прави вуду магии"

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не и обръщаите внимание.Нима вярваш на тея неини глупости ?!?! Като види 4е не впе4атлява никого ще се откаже.

Да се убива бе! Та нима вие ще сте я карали да си реже вените, да се хвърля от някой блок и тем подобни?! Всеки носи отговорност за постъпките си!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове