- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е..
Най- после намерих човека за мен. Той е прекрасен, държи се ужасно добре с мен и никога, да чукна на дърво, не сме имали сериозни скандали. Всичко върви като приказка. Но има един проблем- бившата му. Били са 1 година заедно и това момиченце е обсебено от него- буквално! Прави му магии да се върне при нея, реже си ръцете, ходи у тях с майка и да го заплашва, че ще се самоубие.. оня ден едва не докараала инфаркт на баба му, отишла, започнала да реве и да крещи, че ще се самоубие, че на нас ще ни тежи после и какво ли не, жената така се беше стреснала... бившите приятелки на въпросната госпожица [защото тя вече и приятелки няма] ми казват, че ще става по- зле, че тя найстина си е побъркана и няма да ни остави на мира. Чудя се дали пак не е направила магия, защото почнах много често да я сънувам как ме бие, аз плача, губя го и тя пак е с него.. Беше ми много трудно да преодолея бившия ми приятел и, ако не беше сегашния не знам какво щеше да стане с мен.. не искам да губя това момче, заради обсебването на бившата му. Ако тя го обичаше толкова щеше да го пусне, а не да му прави магии.. Не знам как да се справя с нея, мислех си да поговорим, но тя ще започне да реве и да изпада в истерия, а не исам да правя циркове и сцени на приятеля ми. Моля ви за съвет, защото се отчайвам вече и това момиче ме плаши ужасно много...
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..