.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Хранителни Добавки :)

Здравейте! Имам нужда от малко помощ.С трима мои приятели ходим на фитнес по 3 пъти в седмицата.Искам да ви попитам може ли да взимаме някакви хранителни добавки-и ако може моля кажете ни марката и дозата .

П.П. -ГОДИНИТЕ 14, 14,15 :P

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Протеин суроватъчен но ако ходите от скоро не е препоръчително да почвате веднага с добавките ... ходете около месец докато ви свикне тялото с натоварванията и след това посягайте към добавките ...

П.С : Няма да е лошо също така да си вземете някакви амино киселини , те са за възтановяване на мускола след тренировка (преимат се веднага след тренировка)
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Протеин суроватъчен но ако ходите от скоро не е препоръчително да почвате веднага с добавките ... ходете около месец докато ви свикне тялото с натоварванията и след това посягайте към добавките ...

П.С : Няма да е лошо също така да си вземете някакви амино киселини , те са за възтановяване на мускола след тренировка (преимат се веднага след тренировка)
    "мускола" С У пич кви са тея грешки стига вече,големи фитнес манияци една дума не можете да напишете... но както и да е!

По темата не бързайте с добавките,направете поне 2,3 месеца стаж и можете да се консултирате с някой напреднал, мисля че така ще бъде най-добре да ви обяснят кое,как,защо и така... но гледайки и годинките ви,мисля че ви е рано за тези неща но това е мое мнение айде и УСПЕХ!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от InDo
    Цитирай Първоначално написано от Valento

"мускола" С У пич кви са тея грешки стига вече,големи фитнес манияци една дума не можете да напишете... но както и да е!

По темата не бързайте с добавките,направете поне 2,3 месеца стаж и можете да се консултирате с някой напреднал, мисля че така ще бъде най-добре да ви обяснят кое,как,защо и така... но гледайки и годинките ви,мисля че ви е рано за тези неща но това е мое мнение айде и УСПЕХ!
    Грешката е моя за "мускола" не съм си на моето пц иначе знам как се пише спок
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Защо искате да взимате хранителни добавки? За да напредвате по-бързо?

Няма да напреднете по-бързо с хранителни добавки!

Цитирай Първоначално написано от Myrth

++ така си е! Със всичко е така дори и с химия пак е трудно,въпреки че съм твърдо против нея но си трябва много труд
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    Пазарджик
    ХАХАХАХА няма да напреднат по бързо с хранителни добавки а направо ще излетят,но това е друг въпрос.Вие сте малки,не тренирате както трябва 90% съм сигурен,не се храните както трябва,цигари,най-вероятно и алкохол...и най-важното пари нямате.Добавките са скъпи,говоря за истинските дето чакаш по 2-3 месеца да пристигнат от Америка.Аз например за 7 кила протеин и 600 бр. амино се изтупах със адски много пари(за два месеца).Но диетата ми е диета,тренировките ми са тренировки,всичко ми е ок.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Абе .. аз ви препоръчвам хранителни добавки за разсъдък.Още на 14 имате години растеж пред вас, ако сега тръгнете на фитнес ще си останете ниски, отделно може и да си навредите ако се целите към големите килограми.
    Ако все пак искате да ходите на фитнес, изчакайте с добавките.Може да ядете мед, шоколад, яйце преди тренировки, това смятам, че ще ви е достатъчно в началото.И както преди мен казаха след 2-3-4 месеца стаж се консултирайте с човек който е запознат.

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от Myrth

A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Ракия !

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от 05763
    Ракия !
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Абе отивайте да пушите бе, кви са те глупости и както каза 'колегата' ракията също помага, чувал съм че повишава мускулната маса..

А сега сериозно... Земете се стегайте, прочетете нещо в интернет. Не ви трябват добавки наготово, а по-скоро правилно хранене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си