интересува ме каква е възможността да съм забременяла и все пак да ми дойде.чувала съм,че се случва и се чудя дали има някаква разлика между редовния цикъл и..това.мерси предварително
Ами при по младите жени има доспа по голяма вероятност да карат цветна бременност.Има разлика между редовният цикъл и този при цветната бременност.При цветната бременност ти върви по малко дни и е мн по оскъден по 10,15 капки дневно
Менструалното течение при цветна бременност не е толкова обилно, не е толкова продължително и не е със същия цвят както при редовна менструация.
И, за Бога, прамете разлика между цикъл и менструация!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от VampirePrincess93
Просто аз
При цветната бременност имаш кървене когато би трябвало да ти дойде менструацията, но е по-оскъдно и краткотрайно. Ако се притесняваш направи си тест- тестовете за бременност са валидни и биха показали дали си заченала дори и при цветна бременност.