.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ПИСНА МИ!!!

ПИСНА МИ!!!

Имам съученичка,която е толкова досадна че няма на къде повече! тя непрестано ми взима приятелите ! и не е само това.ако някой има ниска оценка тя му казва ,,видя ли сега,че съм по-умна''
    кажете ми как да се справя с тажи ДОСАДА!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Поговори с нея или пък изобщо не й обръщай внимание - НО не й оставяй да ти вземе приятелите..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Поговори с нея или пък изобщо не й обръщай внимание - НО не й оставяй да ти вземе приятелите..
    <<
    )

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    От такива вече ми е писнало. Какво ще рече това взела ти приятелите? Който ти е приятел, ти е приятел и ще ти остане такъв, независимо от страничните хора, и нещата които говорят. Пък това дето казвала, че имала по хубави оценки, ебахти простотията.. заклевам са.. кажи и каквото мислиш за нея направо, да видим какво ще ти каже. Какво ще и търпиш, досадните коментари..
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Иди до нея и в прав текст й кажи колко малоумна е. Няма да те разбере, но го кажи заради себе си.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

blagodaria za tezi predlojenia,no 6te vi pomoli za o6te malko odgovori

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    От такива вече ми е писнало. Какво ще рече това взела ти приятелите? Който ти е приятел, ти е приятел и ще ти остане такъв, независимо от страничните хора, и нещата които говорят. Пък това дето казвала, че имала по хубави оценки, ебахти простотията.. заклевам са.. кажи и каквото мислиш за нея направо, да видим какво ще ти каже. Какво ще и търпиш, досадните коментари..
    +
    те или са ти приятели или не са .няма как да стане аз да дойда в тваойто даскало и ей така да ти "взема " приятелите

Град
    in my weird world
    игнорирай я, как може да се оставяш да те ядосват такива глупости...
    кажи на целия си клас да учи повече и като имат по висока оценка да и се присмиват
    --Лудите, лудите - те да са живи!

гръмни я.
    по темата- Оценките не доказват кой е умен и кой не е. Игнорирай.

Мега фен Аватара на Chacho
    А може и да казва, че е по-умна на шега. А ти ако не разбираш шегите и да е причина приятелите ти да ходят при нея, като по сладкодумна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    ВаРнАаАа
    Не се притеснявай в 5-ти клас всичко ще се оправи

p.с. Стегни се малко и намери начин да се справиш с този човек.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: ПИСНА МИ!!!

Цитирай Първоначално написано от gen16
    Имам съученичка,която е толкова досадна че няма на къде повече! тя непрестано ми взима приятелите ! и не е само това.ако някой има ниска оценка тя му казва ,,видя ли сега,че съм по-умна''
    Бий й два шамара.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Как тей ти взема приятелите? Големи приятели имаш значи.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    ВиЖ сега малката... ако си много малка (става въпрос за 11-12 години) излез с твоите "приятелки" и с НЕЯ и си говорете, разказвайте си вицове, историики, случки и т.н., а ако си по голяма (14-...) отидете всички на купонче, вземете си една Ямболска ракия и проблема е решен

RAKIA - Connecting people (Correcting people!) =)
    vsichkii, osven men, sa tupii !

`

Цитирай Първоначално написано от gen16
    бати детската история. абе кво ти пука като не чпонасч6 просто и тегли сиктера ид а се оправя и как така ще ти вземе приятелите те ако ти бяха истински сега да са с теб не с нея Вий грешката мойе и да е в тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си