.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

К'фо й става?!

Абе с гаджето скасах единпат преди 1месец след 2 дена пак тръгнахме и после след 3-4 пак скасахме окончателно..г/д около 2седмици сме разделени,аз не и пиша по скайп,нито веднъж не съм и писал,а тя всеки ден ми пиши?Дали е възможно още да има чуства към мен,като вика,че харесва друго момче?!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Щом те търси значи още и пука за тебе.

Тази не знае какво иска .. напълно съм съгласна щом те търси още й пука
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Щом те търси значи още и пука за тебе.

Не знае какво иска .. явно има интерес ама с тази несигурност ..

сигурно още те харесва и, за да ревнуваш, казва, че си харесва друг...познати номерца..и аз съм ги правила :P ма няма смисъл от тях...

Град
    in y0ur mind ;]
    Аз бях така ама при мене тя се оправдаваше,че имала труден период и се бяхме разделили за около 3 седмици с това извинение,че искала да си събере мислите.Ама после се оправихме. ... Щом момичето още те търси .. значи има чувства.Ако и ти имаш що да не се съберете?
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    или не и пука а просто не знае какво иска..
    загубила е вниманието и пак го търси
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

иска да ревнуваш
    разни хора, разни идеали...

Че ме се опитва да ме накара да ревнувам е така обече дали още изпитва чувства към мен !?

nai veroqtno da ili prosto e re6ila 4e moje da ta prai na lud

Е да, на момичето явно и пука за теб щом ти пише.. въпроса е дали на теб ти пука и дали ще и позволиш да те разиграва ;d

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    не се занимавай братче, тя незнае кво иска, намери си друга и не й обръщай внимание. Тя сама ще се спре... Или и кажи че е банална и не искаш да имаш нищо общо с нея !
    vsichkii, osven men, sa tupii !

еми вие се посъберете още 6-7 пъти, скъсайте още толкова и да видим кой ще е по-объркан и кой кого ще харесва...деба неориентираната работа, иди обвинявай само нея, ма и ти си за бой. като не знаете кво искате, закво въобще си намирате гаджета? хич не я обвинявай, квото иска ше си прай, има пълното право още да мисли за теб, след тия лигави истории

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си