- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- К'фо й става?!
Абе с гаджето скасах единпат преди 1месец след 2 дена пак тръгнахме и после след 3-4 пак скасахме окончателно..г/д около 2седмици сме разделени,аз не и пиша по скайп,нито веднъж не съм и писал,а тя всеки ден ми пиши?Дали е възможно още да има чуства към мен,като вика,че харесва друго момче?!![]()
Щом те търси значи още и пука за тебе.![]()
Тази не знае какво иска .. напълно съм съгласнащом те търси още й пука
![]()
I don`t care .. ;] ..
Не знае какво иска .. явно има интерес ама с тази несигурност ..![]()
сигурно още те харесва и, за да ревнуваш, казва, че си харесва друг...познати номерца..и аз съм ги правила :P ма няма смисъл от тях...
![]()
Аз бях така ама при мене тя се оправдаваше,че имала труден период и се бяхме разделили за около 3 седмици с това извинение,че искала да си събере мислите.Ама после се оправихме. ... Щом момичето още те търси .. значи има чувства.Ако и ти имаш що да не се съберете?![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
или не и пука а просто не знае какво иска..
загубила е вниманието и пак го търси![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
иска да ревнуваш![]()
разни хора, разни идеали...
Че ме се опитва да ме накара да ревнувам е така обече дали още изпитва чувства към мен !?
nai veroqtno daili prosto e re6ila 4e moje da ta prai na lud
![]()
Е да, на момичето явно и пука за теб щом ти пише.. въпроса е дали на теб ти пука и дали ще и позволиш да те разиграва ;d
не се занимавай братче, тя незнае кво иска, намери си друга и не й обръщай внимание. Тя сама ще се спре... Или и кажи че е банална и не искаш да имаш нищо общо с нея !
vsichkii, osven men, sa tupii !
еми вие се посъберете още 6-7 пъти, скъсайте още толкова и да видим кой ще е по-объркан и кой кого ще харесва...деба неориентираната работа, иди обвинявай само нея, ма и ти си за бой. като не знаете кво искате, закво въобще си намирате гаджета? хич не я обвинявай, квото иска ше си прай, има пълното право още да мисли за теб, след тия лигави истории