- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс или??
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте,
Аз съм на 15 години.Той е на 19.Разликата както виждате не е адски голяма.Аз съм от София,той е от Монтана.Разстоянието не е много голямо.С това момче се познава сигурно от 10 години,ако не и повече.Аз имам баба в едно село близо до Монтана,както и той.Аз го харесвам от много време.Това ми беше първото чувство,което изпитах.Като бях малка да кажем 5-6-7 години си играхме заедно и всичко си беше наред.Докато аз не пораснах и тогава разбрах за първи път какво е привличането.Той това го усещаше.Явно и той не беше безразличен спрямо мен..Ето дойде и първата целувка.Бях на 11 или 12 вече не помня.Но обстоятелствата са такива,че аз съм си на София той на Монтана.Винаги,когато си ходех нещо се закачахме,но това си го знаехме само ние.Не искахме никой да знае (нали знаете какво е на село)Аз пораснах още.Вече сме в една компания.Последният път,когато си бях на село беше миналата лятна ваканция.Той ми писа отново смс да се видим и аз естествено приех.Говорихме си,разменяхме си по някоя целувка.Докато... той не каза хайде да го направим...Разбирам го добре той е на 19,обаче за мен е още рано(поне така мисля).Аз му отказах на секундата.От тогава той дори не ме и поглеждаше.Вътрешно чувствам,че има чувства към мен,защото го виждам как се дразни,когато танцувам или си говоря с някое друго момче.Сега си пишем по скайп,но почти винаги аз му пиша.Чудя се какво да правя? Сега може би пролетната ваканция за кратно може да си отида на селото ми..Искам да сме заедно.Дори,когато съм в София не спирам да мисля за него.Когато си отида дали да му се обадя да излезем или.. нямам никаква представа изобщо когато го видя какво да направя,така че нещата да клонят към нещо повече от сегашното Здравей.
Мерси предварително.Съжелявам за романа,но...
щом има чувства годините не са от значение, в любовта няма граници :P - според мен
Е сорри ама ти си му отказала секс и той вече не те поглежда, а ти говориш за чувства?!Честно, не те разбирам . .
![]()
I don`t care .. ;] ..
Еми кажи му че не се чувствш готова да го направиш.Аз мисля че не 15 е нормално![]()
Твърдиш, че не може да съществуват чувства без секс?Първоначално написано от sunshinepp
![]()
Може би момчето си е помислило, че не искаш нищо с него, а е просто някаква заигравка и свалка за теб. Кажи му какво изпитваш към него, искаш да сте заедно, но си девствена и не си готова още за тази стъпка. Ако наистина държи на теб, а не си му просто за самата сексуална нужда, ще те разбере.
НЕ! Просто си мисля, че щом тя му е отказала секс и той я е оставил, за мен той е искал само да я мине ..Първоначално написано от _butterfly_
![]()
I don`t care .. ;] ..
Да, грешно съм те разбрала. Това е много вероятен вариант, но те се познават от много време и това между тях наистина продължава от доста и ако той не знае за истинската причина тя да му откаже, може да се е засегнал и да си е помислил, че той не значи нищо за нея. Но тя го познава най добре и ако си поговори с него на тази тема по реакцията му ще разбере дали той иска нещо по-сериозно и е готов да чака или просто му е за едното е....Първоначално написано от sunshinepp
Да , възможно е ..Първоначално написано от _butterfly_
![]()
I don`t care .. ;] ..
Моето мнение:не мисля,че той е искал само да ме мине...както казах познаваме се от много време и смятам,че държи на мен.Въпросът ми е като си отида дали да му се обадя и ако ДА какво точно да му кажа.Пропуснах да кажа почти къща до къща сме.
Такааа, доста готино, но е свършило злееее...
Незнам с каква интонация си му отказала или по какъв начин...
но със сигурност е бил доста груб от сорта на "ОООооо ти луд ли си, аз съм на 15 години" или пък "КАК, Не, остави ме...", но си го засегнала...
Момчето не е искало просто да я мине(бройкарите не процедират със постоянство и доста целувки, там нещата или стават доста бързо или не стават...).
Моя съвет: кажи му, че го харесваш и не искаш нещата да свършат просто така, и Не го търси, остави го да го гризе съвестта, че не те е търсил той, така ще се запали още повече... той ще те потърси точно тогава когато си напишеш на описанието на скайп(Утре в Монтана/на село)...
Сигурен съм че ако сега спреш да му пишеш или му дадеш малко въздух да подиша, ще се зариби отново по теб(стига да няма друга де...)
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Първоначално написано от NeENormalen
Благодаря ти много за съвета...от това време,което го познавам съм разбрала,че той не се бори за това,което иска.
и аз мисля като тебПървоначално написано от sunshinepp
На 15 и си му отказала,щото си малка ?!?!НЕ се учудвай защо толкова бързо си е променил отношението към теб
До като не му намекнеш да го направите не очаквай да е като преди ... мое мнение ! Успех.
![]()
Първоначално написано от lucho13
[quote="BonbonaBaby"]На 15 и си му отказала,щото си малка ?!?!НЕ се учудвай защо толкова бързо си е променил отношението към теб
До като не му намекнеш да го направите не очаквай да е като преди ... мое мнение ! Успех.
[
Ми нормално..знам,че има момичета,които го правят и на по 12,обаче не съм от тези..
хаха.. Аз също мисля, че само е искал да те минеКазваш, че все ти му пишеш, като си му отказала и не те е погледнал...Замисли се.. Пък и си на 15.. Не ти ли е рано ?! Пфф колко още момчета ще ти предлагат секс
С лопата да ги ринеш
![]()
според мен няма никакви чувства от негова страна
[quote="veri313131"]и според мен много добре правиш ..... колкото по-бързо дадеш на момчето каквото иска толкова по-бързо губи интерес към теб-това е жалката истинаПървоначално написано от BonbonaBaby
![]()
Не може да търсиш чувства в момче, което след като си му отказала и не те е*ава за нищо вече... Не е последното момче на света - София е голям град, така че се стегни малко и потърси нещо по-сериозно ( Ако държиш на това естествено ) ...![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Не казвам,че е трябвало да го направиш,а просто това момче е искал да стане така ... иначе правилно си постъпила![]()
Тва пък е най-голямата тъпотияПървоначално написано от BonbonaBaby
заради някъв момък там дай да я мине,че да и обръща внимание
момиче по-добре не бързай,за човек,който познаваш 10 години и да реагира така....тъпо е.. остави го пък ако има интерес ще те потърси
![]()
Епа по-надоло написах,че е направила по добре така... така е искал да стане ония пич .... четете малкоПървоначално написано от Rza
![]()
Едва ли толкова постоянство е вложил само за единия път.. Не, че е невъзможно, но не ми се струва вероятно.
Може би се е почувсвал много некомфортно от отказа ти и сега е притеснен. Все пак е отхвърлен и този неуспех го спира да търси близост. Помисли си какво на него му се върти в главата в момента! Ами, ако се страхува, че ако те търси, ти би го приела като вид упорство? Или пък да чака ти да му покажеш какво искаш, което за мен е най-логичния вариант. Няма как да разбереш, ако не се престрашиш и не говориш с него.
NeENormalen, именно.
Освен това, ако нещата се развият добре, в един момент можеш да му кажеш с думи прости защо си му отказала. И те подкрепям, че си постъпила така!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ами чисто и просто му кажи че не си готова за това ...
ако наистина има чувства към теб ще те разбере .. ама се замисли къде е гаранцията пък че ако го направите тои после ще се интересува толкова от теб и ще те търси постоянно?
помисли добре ... решението е изцяло твое но моето мнение е че щом е изгубил интерес когато си му отказала не си струва да се занимаваш с него!