- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- споделяме или..
на майка ми казвам всичко даже за секс, наркотици...........Всичко.Няма м тайни от тази жена.Родителите са единствените хора, които никога не биха те предализнайте го добре това.И това, че ги лъжете нон-стоп е мн мн лошо....ше го осъзнаете, когато вие станете родители.
ти добре ли си...майка ми ми обяснявя как не вървял половият им живот с тате...ОМФГ...седа и гледам като ударен,а тя не осъзнава,че тази информация е крайно неподходяща...Първоначално написано от ShtrudeL
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Много рядко споделям с мама. С приятели споделям почти всичко, но с нея някак си не мога да се отпусна и да говоря спокойно.Може би проблема е в това, че тя е от друго поколение и е малко консервативно настроена към някои неща... и другото, което е - малко е традиционистка, т.е. ако й споделя например някаква конкретна ситуация с момче, което не се е държало както трябва с мен, тя веднага приема идеята, че той не ме заслужава и не е за мен, просто защото така е прието... ако някое момче не се държи добре с тебе значи край-трябва да го разкарааш... и това винаги ме е дразнело, защото хората са различни и има ситуации, в които това нещо не важи...
Общо взето заради тия неща не обичам да споделям с нея. Иначе като човек е много готина и винаги ще се отзове и ще ти помогне с квото може ама специално за любовните проблеми не я бива
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами не споделям много..От време на време (ако се случи),но е рядко да споделям с тях
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
`only God can judge me!
Не се засичаме често, а когато това стане дори пропускаме да си кажем "здравей".
Когато се налага говорим кратко, за да не се скараме.
Тоест... не споделям абсолютно нищо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Споделям предимно с майка си и не всичко. Някой най-лични неща не ги споделям с нея- или с най-добрата ми приятелка, или с никого. И тя го знае и може да се каже, че не й е особено приятно, преди няколко дни ми каза: "Ама ти с мене нищо не споделяш" и й беше тъжно.Не знам, просто така съм свикнала.
![]()
Всяка вечер й разказвам как е минал деня ми,какво ми се е случило.Ако съм имала някакви съмнения относно това,което съм направила или ще трябва да направя - питам (не винаги правя това,коеот ми казва,но все пак я изслушвам).Никога не ме е предавала и в най-трудните ми моменти е била до мен.Не й говоря много много за сериозните ми проблеми.С по 2 - 3 думи й казвам,а тя си ме познава и доста ми говори.Дори да не отида да говоря с нея,когаот имам проблем - тя усеща и идва сама при мен.Благодарна съм,че имам такава майка.Супер е.С баща ми също споделям понякога,когато имам нужда,а майка ми я няма.Гордея се с родителите си.
Спрях да споделям с наще когато бях на 7.Даже не знаят дали имам приятел или нямам![]()
Аз споделям повече с татко.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от BloomF
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Споделям от време на времее .. но само важните неща които я вълнуват .. за другите работи само с приятелки мога да споделя ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
споделям с майка ми,но не всичкобаща ми е във камената ера ,неразбира младежта
hip-hop
ми аз да ти кажа моите родители са супер печени, всичко мога да им кажа щото ги чувствам супер близки, ама проблема е че никога не ме разбират, за жени пък не обичам да си говоря с тях някво ми е неудобно нз
...
NqKaF si TaM :P
Не споделям нищо от личният си живот с родителите си.Първоначално написано от veri313131
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
^ и аз... порпинцип не споделям лесно неща, които ме тревожат много, а ако споделя ще е след време и то с най-близката ми приятелка
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Преди хич не споделях с майка,но напоследък си говорим за всичко...Тя е готина,но понякога иска да я слушам за всичко.Налага се,като мен...И става каша,защото даже забравяме за к'во сме говорили.Наскоро си лафихме и сякаш, т'ва което ми каза ми "отвори очите".За един мой проблем,не съм очаквала даже да говорим на тази тема.Когато бях по-малка се срамувах да говоря с нея, на тема момчета.За това споделях с моята най-добра фр-ка.Сега съм на 19 и осъзнах,че майката е най-добрата приятелка на дъщеря си.
С баща ми хич не си говорим,направо си викаме...
Не се разбирам с него,за това и няма за какво да му споделям.Той просто, не знае как да говори с мен...
Сигурно и при другите бащи го има т'ва.
Винаги съм искала да имам сестра,но имам двама братя.
Случвало се е да питам единия за нещо,но на повечете ми въпроси се е спуквал да се смее.
Такъв е животът!
![]()
Ако става въпрос за момчета ии разни такива ... не обичам да споделям с наще ( все ми изнасят лекции, че съм малка за гадже ии такива .. )![]()
С майка ми мога да говоря за всичко, разбираме се, помага ми и ми е много по-спокойно, когато съм споделила нещо с нея.Колкото и да сме заети, винаги намираме време да поговорим, разказвам и как е минал деня ми, моля я за някой съвет.
С приятелки не споделям и половината от това, което съм споделила с майка ми. Първо бих предпочела да споделя с нея, отколкото с приятелка.
С баща ми също говоря за много и различни неща, за училище, за приятели, за спорт, как е минал неговия денНо вече по-лични работи, като да речем връзката ми с него не мога да я коментирам, а и той не изявява голямо желание
![]()