.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    на майка ми казвам всичко даже за секс, наркотици...........Всичко.Няма м тайни от тази жена.Родителите са единствените хора, които никога не биха те предали знайте го добре това.И това, че ги лъжете нон-стоп е мн мн лошо....ше го осъзнаете, когато вие станете родители.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не споделям. Повече ми се иска на мен да споделят...близките ми...да ми говорят като на голям човек (макар,че не се чувствам напълно такава)...Винаги има какво да научиш от по-големите...
    ти добре ли си...майка ми ми обяснявя как не вървял половият им живот с тате...ОМФГ...седа и гледам като ударен,а тя не осъзнава,че тази информация е крайно неподходяща...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Много рядко споделям с мама. С приятели споделям почти всичко, но с нея някак си не мога да се отпусна и да говоря спокойно. Може би проблема е в това, че тя е от друго поколение и е малко консервативно настроена към някои неща... и другото, което е - малко е традиционистка, т.е. ако й споделя например някаква конкретна ситуация с момче, което не се е държало както трябва с мен, тя веднага приема идеята, че той не ме заслужава и не е за мен, просто защото така е прието... ако някое момче не се държи добре с тебе значи край-трябва да го разкарааш... и това винаги ме е дразнело, защото хората са различни и има ситуации, в които това нещо не важи... Общо взето заради тия неща не обичам да споделям с нея. Иначе като човек е много готина и винаги ще се отзове и ще ти помогне с квото може ама специално за любовните проблеми не я бива
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Споделям много. Откакто минах трудните пубертетски години, с нея сме приятелки. Не й казвам баш всичко, но нямам и притеснението да говоря на по деликатни теми с нея, майка ми е доста разбран човек.
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами не споделям много..От време на време (ако се случи),но е рядко да споделям с тях
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Споделям й,но не всичко
    +
    `only God can judge me!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не се засичаме често, а когато това стане дори пропускаме да си кажем "здравей".
    Когато се налага говорим кратко, за да не се скараме.
    Тоест... не споделям абсолютно нищо.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен
    Споделям предимно с майка си и не всичко. Някой най-лични неща не ги споделям с нея- или с най-добрата ми приятелка, или с никого. И тя го знае и може да се каже, че не й е особено приятно, преди няколко дни ми каза: "Ама ти с мене нищо не споделяш" и й беше тъжно. Не знам, просто така съм свикнала.

Супер фен
    Всяка вечер й разказвам как е минал деня ми,какво ми се е случило.Ако съм имала някакви съмнения относно това,което съм направила или ще трябва да направя - питам (не винаги правя това,коеот ми казва,но все пак я изслушвам).Никога не ме е предавала и в най-трудните ми моменти е била до мен.Не й говоря много много за сериозните ми проблеми.С по 2 - 3 думи й казвам,а тя си ме познава и доста ми говори.Дори да не отида да говоря с нея,когаот имам проблем - тя усеща и идва сама при мен.Благодарна съм,че имам такава майка.Супер е.С баща ми също споделям понякога,когато имам нужда,а майка ми я няма.Гордея се с родителите си.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на c0ci
    Спрях да споделям с наще когато бях на 7.Даже не знаят дали имам приятел или нямам

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аз споделям повече с татко.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Аз не споделям. Моята е клюкарка, а и не се разбираме кой знае колко добре/просто сме различни/. Аз на приятелките си не споделям кой знае колко, пък на майка ми ли...
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Споделям от време на времее .. но само важните неща които я вълнуват .. за другите работи само с приятелки мога да споделя ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

споделям с майка ми,но не всичко баща ми е във камената ера ,неразбира младежта
    hip-hop

Град
    skitnik sam :P haha
    ми аз да ти кажа моите родители са супер печени, всичко мога да им кажа щото ги чувствам супер близки , ама проблема е че никога не ме разбират, за жени пък не обичам да си говоря с тях някво ми е неудобно нз ...
    NqKaF si TaM :P

Re: споделяме или..

Цитирай Първоначално написано от veri313131
    Това не е въпрос само за момичета..но те са по-близки с майките сии..Имам един въпрос споделяте ли с тях ? Ако споделяте всичко или??
    Не споделям нищо от личният си живот с родителите си.
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

^ и аз... порпинцип не споделям лесно неща, които ме тревожат много, а ако споделя ще е след време и то с най-близката ми приятелка
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Преди хич не споделях с майка,но напоследък си говорим за всичко...Тя е готина,но понякога иска да я слушам за всичко.Налага се,като мен... И става каша,защото даже забравяме за к'во сме говорили.Наскоро си лафихме и сякаш, т'ва което ми каза ми "отвори очите".За един мой проблем,не съм очаквала даже да говорим на тази тема.Когато бях по-малка се срамувах да говоря с нея, на тема момчета.За това споделях с моята най-добра фр-ка.Сега съм на 19 и осъзнах,че майката е най-добрата приятелка на дъщеря си. С баща ми хич не си говорим,направо си викаме... Не се разбирам с него,за това и няма за какво да му споделям.Той просто, не знае как да говори с мен... Сигурно и при другите бащи го има т'ва. Винаги съм искала да имам сестра,но имам двама братя. Случвало се е да питам единия за нещо,но на повечете ми въпроси се е спуквал да се смее. Такъв е животът!

Ако става въпрос за момчета ии разни такива ... не обичам да споделям с наще ( все ми изнасят лекции, че съм малка за гадже ии такива .. )

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    С майка ми мога да говоря за всичко, разбираме се, помага ми и ми е много по-спокойно, когато съм споделила нещо с нея. Колкото и да сме заети, винаги намираме време да поговорим, разказвам и как е минал деня ми, моля я за някой съвет. С приятелки не споделям и половината от това, което съм споделила с майка ми. Първо бих предпочела да споделя с нея, отколкото с приятелка.
    С баща ми също говоря за много и различни неща, за училище, за приятели, за спорт, как е минал неговия ден Но вече по-лични работи, като да речем връзката ми с него не мога да я коментирам, а и той не изявява голямо желание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си