- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще излезе нещо?
Значи има едно момче,което харесвам започнахме да си пишем редовно по скайп след,като той започна да ми казва,че ме обича и т.н.Много пъти сме се опитвали да излезем двамата но..нищо само,защото ни е срам..Големия проблем е,че се харесваме но ни е срам да излезем двамата,което е изнервящо,защото по скайп ти казва,че те обича и сякакви такива а,като те види..НИЩО.И всеки ден се питам дали ще излезе нещо от това или не.Помогнете!!
![]()
Я се стегнете малкоИзлезте 1 път, поговорете си като нормални хора..няма да те изяде ебаси
Плюс тва..ква е тая любов при положение, че не може да ти го каже в очите?
![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Казваш му или ще показваш на живо, това което е и по скайп или сме до тука ..![]()
Говори с него, кажи му какво мислиш и в крайна сметка оставете го тоя срам бе! Поеми нещата в свои ръце, ако искаш да се получи нещо ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Излезте с общи приятели ? На следващата ви самостоятелна среща може би вече няма да ви е толкова срам.
The blood that binds us ..till death unites us
На скайп всички са силни! Там може да си пишете, какви ли не работи.. ама....Важно е в реалният живот какви ги вършиш.![]()
хеммми виртуален секс ..![]()
Не ми е ясно, защо се срамуваш като той те харесва? Няма да те одреже така че не се притеснявай.
Охх и ти ако си мислиш, че те обича..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако хората бяха срамежливи като вас, едва ли човечеството все още щеше да съществува. Вземете се стегнете малко, едва ли той или сте канибали :P
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
задкомпютърни човечета,преодолейте страма един път за винаги ... естествено,че ще е много по-различно ако опитате да сте заедно...въпреки,че не излезе нищо
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
червените букви са отговора ти !Първоначално написано от YeahXx
1во - ОМГ Скайп ... Зарежи тоя скайп и излизайте. Реалния живот > Виртуалния живот![]()
2ро - Като гледам не сте на повече от 14 години. И я кажи кое му е толкова срамното или страшното, или не знам каквото го мислиш, че е много ми е интересно![]()
По скайп много обичат...Първоначално написано от valko88
Обича те ама само по скайп-да,добре![]()
тая история е до болка позната..
ако някой няма куража да ти каже всичко в очите и да се бори за любовта ти хич не си заслужава...затова ако искаш поговори с него ивиж как ще реагира...ако е срамежлив може и там да е проблема
![]()
Скайп съкс.. след като няма куража да го направи реално сама си прави изводите ..![]()
питай го в прав текст дали има желание нещата да станат реални?![]()
Първоначално написано от XxTheOnexX
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]