- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Дали е виновен китайският боклук ? Модем ВИВАКОМ :@
Преди няколко теми споделих моя проблем... при рестарт на пц-то нямам нет.. дълго време и след 20359409034669 рестарта на модема идва... а днес е появи това !
дали модема прави проблем ?
Обади се на тея от Виваком и им кажи за проблема... може вярно модема да е за смяна!!!![]()
Просто чаках ти да ми отг... иначе да ще звънна![]()
Ами до колкото знам тези модеми на Виваком се скапват, тоест са от много евтините "китайски" модели, защото те почти всички ги правят в Китай, но важното е с какви материали са правени - съответно и качеството!Първоначално написано от Petrow
То като се обадиш и кажеш примерно,че според теб трябва да се смени модема,по-възможно е да ти откажат.(на мен ми отказаха,а проблема беше точно това...но го смениха все пак де..)
А иначе и според мен проблема е точно в модема,защото и аз имах подобен проблем ( и то 2 пъти...)
VIVACOM - ГОЛЯМО ЗЛО!!! БЯГАЙ НАДАЛЕЧЕ!!!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Звъннах на приятелите от ВИВАКОМ говоря с някъв "хакер" и му обясвнявам проблема.. той ми диктува някакви ИП-та та си минах на статични настройки.. Каза ми че лан картата не не взема правилният адрес...![]()
Как така ужасен?!?! Аз ако имах такава интернет връзка за 10-20 лв. месечна такса, до сега да съм вдигнал сватба!!!Първоначално написано от SolusChristus
![]()
Да сваляш с около 12-13 MB/s и да качваш с около 5-6 MB/s - а ти да наричаш това "ужасен" ъплоуд...![]()
Хора не говорите глупости.. ако този нет не Ви харесва вижте моя : download : 1,3 mb/s upload: 70 kb/s![]()
Първоначално написано от Petrow
- И моя нет е почти същия... но не съм на Виваком!
Ето го моя така че онзи на Алекс1993 е просто феномен пред моя
![]()
Имам всичко е ОК.. аз по на горе написах ам явно не си прочела.. :P След като им звъннах някакъв "хакер" ме накара да си направа статични настройки.. казва ми там няколко ИП-та какво ли не ... въведох реснах пц-то и всичко си е ОК.. гледам че от тогава до сега нямам проблеми с нета но ми е интересно дали ако си преинсталирам пц ще трябва пак да ги въвеждам ?![]()
моята скорст
иначе по темата и аз имах подобен проблем .. само че при мен си работи рутера и хоб спира нета .. и трябва да рестартирам рутера за да има пак нет ии така през 10 15 мин ... и се оказа че Firmwayer-а е бил за преинсталация ...а как се преинсталира това не знам ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ми то да ти кажа за моя ш**** град виваком си е най добре... :PПървоначално написано от Alexandra1993
Попринцип съм за Барселона.. на подркепям Вила страшно много... харесват ми много... :P И Стилян като е капитан просто..умирамПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
ЕМи човек отивай веднага в офис на бтк и сменяй модема . Аз им звънях .. по 20-30 мин съм чакал да се свържа с оператор ,после ти казват ,че ще решат проблема"дистанционно" . Еби им майката - веднага в офиса . По 1 седмица съм нямал нет заради модема . СЕга си се знае : спре ли нета за повече от 1 ден - смяна на модема . От както взехме новият модем ,близо 5-6 месеца не е имало такъв проблем ,но преди това през 3-4 седмици смяна
пс ако ти се случи пак ,просто го смени . Сега ако преинсталираш съвета ми е да си препишеш настройките и да си ги въведеш ръчно след преинсталацията![]()
Първоначално написано от Alexandra1993
International-а ти е 70 Mbit/sec, не си в София и плащаш 10 лв? Глупости (rofl).
на саблетел нет съм съпер недоволен.Значи искам си сменя нета (Ако може до 50-60 лв месечна такса добър нет+кабелна телевизия+бтв симена.Нета да е най-малко 30 мб тегли и качва с 15 мб(Възможен за 1 рутер-ползват го 2 лаптопа и 1 комп).Давайте идеи за кабелна+интернет в 1 с бтв синема