.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

От друга планета ли идвам или...?

Пиша тази тема,защото имам чувството,че живея на друга планета...Повечето приятели тръгват с някого само ,,за да се фукат или ей така да не са сами без да изпитват никакви чувства...Скайп връзки има и тн..Има няколко приятели,които наистина фаресват човека до себе си и когато излизаме само мен няма кой да гушне,те си шушукат и там си се хилят...Все едно съм от друга планета...Харесвах момче и то много,отряза ме гадно,но го преживях...Писна ми!Има ли и други като мен?Вече не излизам с приятели...Вървя си сама с единственият приятел,който няма да ме изостави-кучето!Предпочитам да си стоя сама с него в някое кътче на парка и да си мисля ,отколкото да седя с приятели,които се натискат и тн...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Спокоино и твоят ред ще доиде.Само се надявам като това стане да не правищ грешката на приятелите си да си с някого без 4уства....

Какво е да имаш чувства ???

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София

Re: От друга планета ли дивам или...?

Права си до някъде. ''Повечето приятели тръгват с някого само ,,за да се фукат или ей така да не са сами без да изпитват никакви чувства...Скайп връзки има и тн...'', абсолютно, безусловно се съгласявам с теб. Има много такива - и аз имам такива...познати - просто ей така, за идеята. Но не си права за това, че ги упрекваш, че се натискат пред теб. Мисля си, че ако и ти имаше приятел щеше да правиш същото. Мисля си, не съм убеден, защото всеки човек е възпитаван по - различен начин, има различна гледна точка и различна възгледи върху живота си. Още повече не съм съгласен с това, че се затваряш в себе си...наистина, човек в такива моменти има нужда да остане сам със себе си и да поразмишлява, но не за постоянно. Когато са с гаджетата си окей, не излизай с тях щом не ти е приятно, но те едва ли са през цялото време с тях.
    А иначе не се притеснявай - ще кажа нещо, което попринцип не обичам да казвам - ''За всеки влак има пътници''. Не губи детството си, то е в основата, на хубавите спомени на един човек. Успех и да пратиш поздрави на кучето.

Град
    million miles away (:

Re: От друга планета ли дивам или...?

Цитирай Първоначално написано от hopekiller
    Права си до някъде. ''Повечето приятели тръгват с някого само ,,за да се фукат или ей така да не са сами без да изпитват никакви чувства...Скайп връзки има и тн...'', абсолютно, безусловно се съгласявам с теб. Има много такива - и аз имам такива...познати - просто ей така, за идеята. Но не си права за това, че ги упрекваш, че се натискат пред теб. Мисля си, че ако и ти имаше приятел щеше да правиш същото. Мисля си, не съм убеден, защото всеки човек е възпитаван по - различен начин, има различна гледна точка и различна възгледи върху живота си. Още повече не съм съгласен с това, че се затваряш в себе си...наистина, човек в такива моменти има нужда да остане сам със себе си и да поразмишлява, но не за постоянно. Когато са с гаджетата си окей, не излизай с тях щом не ти е приятно, но те едва ли са през цялото време с тях.
    А иначе не се притеснявай - ще кажа нещо, което попринцип не обичам да казвам - ''За всеки влак има пътници''. Не губи детството си, то е в основата, на хубавите спомени на един човек. Успех и да пратиш поздрави на кучето.
    +1 Винаги хубави мнения даваш.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Намери начин да се събираш с приятелите. Ако не с тях тогава пробвай да намериш друга компания. Ако излизаш само с кучето си тогава наитина няма да има кой да те гушка.

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Винаги съм благодарен, когато някой мисли така.
    П.С: Пиша го с червени бузи.

Супер фен
    Да права си има такива хора, които тръгват с някого само, за да не са сами.. Както казаха вече не можеш да съдиш пирятелите си затова, че си имат пирятели и че се прегръщат,целуват пред теб.. Относно въпроса за чувствата може би още не ти е времето.. Забавлявай се, не се затваряй в себе си.. продължи напред

И аз не мога да разбера какво е това ... Да погледнеш някого в очите и да кажеш "Обичам те" а на ум да си кажеш "не не е така" ... Къде изчезнаха чувствата ? Какво толкова има привлекателно в това да си с някой просто за да "ходиш" с някой... Това е чиста деградация на ценностната система на повечето хора. Не мога да си представя да съм с някое момиче и ежедневно да я лъжа, че искам да съм с нея и т.н
    Без провокация няма прогрес

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от kronos
    Намери начин да се събираш с приятелите. Ако не с тях тогава пробвай да намериш друга компания. Ако излизаш само с кучето си тогава наитина няма да има кой да те гушка.

Зависи колко е толямо кучето

Супер фен Аватара на nymphadora
    Стига сте се самосъжалявали!
    Естествено,че има и други като теб,но това не значи,че ще си сама завинаги Само не се затваряй в себе си,че ще стане още по-зле

Град
    in y0ur mind ;]
    всякакви лекета ги има вече .. та аз съм виждал една моя приятелка да тръгне със най-добрия ми приятел и то по скайп и после след 10 минути да дойде до тях и да го отреже,като му казва,че е искала да му види използваното изражение (той мн я харесваше) ... та относно по темата ... ей момиче,не се отчайвай не си на 30-40,че да се отказваш живота е на 2-3 крачки от тебе ... твоят ред ще дойде и тогава не допускай грешката на приятелите си и когато кажеш обичам те не мисли с мозъка,а със сърцето си. Желая ти успехи в живота и горе главата
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И мен ме нервят. Ама кой ме пита ? Намери си хоби.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    ++ пък и кво те инт.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    ++ пък и кво те инт.
    Ами да. Самосъжалението е много гадно за теб самата, плюс това другите го забелязват и хич не е привлекателно.
    Голяма работа като някой не ти е вързал. Не е единствения на света.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Е и аз съм сама,ама не се изолирам...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Това, че се изолираш е огроомна грешка. не очаквай принца на бял кон да падне от небето..нужни са много контакти с хора, запознанства, така стават нещата
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си