- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От друга планета ли идвам или...?
Пиша тази тема,защото имам чувството,че живея на друга планета...Повечето приятели тръгват с някого само ,,за да се фукат или ей така да не са сами без да изпитват никакви чувства...Скайп връзки има и тн..Има няколко приятели,които наистина фаресват човека до себе си и когато излизаме само мен няма кой да гушне,те си шушукат и там си се хилят...Все едно съм от друга планета...Харесвах момче и то много,отряза ме гадно,но го преживях...Писна ми!Има ли и други като мен?Вече не излизам с приятели...Вървя си сама с единственият приятел,който няма да ме изостави-кучето!Предпочитам да си стоя сама с него в някое кътче на парка и да си мисля ,отколкото да седя с приятели,които се натискат и тн...![]()
Спокоино и твоят ред ще доиде.Само се надявам като това стане да не правищ грешката на приятелите си да си с някого без 4уства....
Какво е да имаш чувства ???
Права си до някъде. ''Повечето приятели тръгват с някого само ,,за да се фукат или ей така да не са сами без да изпитват никакви чувства...Скайп връзки има и тн...'', абсолютно, безусловно се съгласявам с теб. Има много такива - и аз имам такива...познати - просто ей така, за идеята. Но не си права за това, че ги упрекваш, че се натискат пред теб. Мисля си, че ако и ти имаше приятел щеше да правиш същото. Мисля си, не съм убеден, защото всеки човек е възпитаван по - различен начин, има различна гледна точка и различна възгледи върху живота си. Още повече не съм съгласен с това, че се затваряш в себе си...наистина, човек в такива моменти има нужда да остане сам със себе си и да поразмишлява, но не за постоянно. Когато са с гаджетата си окей, не излизай с тях щом не ти е приятно, но те едва ли са през цялото време с тях.
А иначе не се притеснявай - ще кажа нещо, което попринцип не обичам да казвам - ''За всеки влак има пътници''. Не губи детството си, то е в основата, на хубавите спомени на един човек. Успех и да пратиш поздрави на кучето.
+1 Винаги хубави мнения даваш.Първоначално написано от hopekiller
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Намери начин да се събираш с приятелите. Ако не с тях тогава пробвай да намериш друга компания. Ако излизаш само с кучето си тогава наитина няма да има кой да те гушка.
Винаги съм благодарен, когато някой мисли така.
П.С: Пиша го с червени бузи.
Да права си има такива хора, които тръгват с някого само, за да не са сами.. Както казаха вече не можеш да съдиш пирятелите си затова, че си имат пирятели и че се прегръщат,целуват пред теб.. Относно въпроса за чувствата може би още не ти е времето.. Забавлявай се, не се затваряй в себе си.. продължи напред![]()
И аз не мога да разбера какво е това ... Да погледнеш някого в очите и да кажеш "Обичам те" а на ум да си кажеш "не не е така" ... Къде изчезнаха чувствата ? Какво толкова има привлекателно в това да си с някой просто за да "ходиш" с някой... Това е чиста деградация на ценностната система на повечето хора. Не мога да си представя да съм с някое момиче и ежедневно да я лъжа, че искам да съм с нея и т.н
Без провокация няма прогрес
Първоначално написано от kronos
Зависи колко е толямо кучето![]()
Стига сте се самосъжалявали!
Естествено,че има и други като теб,но това не значи,че ще си сама завинагиСамо не се затваряй в себе си,че ще стане още по-зле
всякакви лекета ги има вече .. та аз съм виждал една моя приятелка да тръгне със най-добрия ми приятел и то по скайп и после след 10 минути да дойде до тях и да го отреже,като му казва,че е искала да му види използваното изражение (той мн я харесваше) ... та относно по темата ... ей момиче,не се отчайвай не си на 30-40,че да се отказваш живота е на 2-3 крачки от тебе ... твоят ред ще дойде и тогава не допускай грешката на приятелите си и когато кажеш обичам те не мисли с мозъка,а със сърцето си. Желая ти успехи в живота и горе главата![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
И мен ме нервят. Ама кой ме пита ? Намери си хоби.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ами да. Самосъжалението е много гадно за теб самата, плюс това другите го забелязват и хич не е привлекателно.Първоначално написано от peshost
Голяма работа като някой не ти е вързал. Не е единствения на света.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е и аз съм сама,ама не се изолирам...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това, че се изолираш е огроомна грешка. не очаквай принца на бял кон да падне от небето..нужни са много контакти с хора, запознанства, така стават нещата
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!