- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотата е нещо ужасно.
Ще заминава любимият ми.Само ,като се замисля ...толкова мн ще ми липсва..ужасно мн.Свикнала съм да е близо до мен...Свикнала съм присъствието му...Свикнала съм да ме гледа в очите ,така както аз него.Дълбоко зелени..мили красиви,невинни.Мн го обичам ,заедно сме от мн време,но ни предстои дълга раздяла.Сега ме е обгърнала дълбока самота...близките ми са далеч от мен..само той бе слънчевият лъч в живота ми,но сега разбирам че няма как да е постоянно до мен да ме огрява...трябват пари,живота е труден ...налага се слънчевият лъч да огасне ,да се засенчи от мрачните облаци и страшната самота.Мразя я. В сърцето ми ще настане тъжна есен.Сълзите ще се сипят от очите ми,както листата падат от дърветата,бавно,болезнено, тъга.Но какво да се прави.Не винаги става така,както искаме.Самотата боли,но все пак сърцето обича и може би в това се крие силата на любовта![]()
![]()
![]()
Растояние и много време това може да провали връзката независимо колко се оби4ате сега.Все пак вси4ко зависи от годините ви,продължителноста на връзката и какво мислите да правите докато сте разделени.
Красиво написано. Какви са критериите ти за много време. Защото, когато си влюбен и си далеч от половинката си много време е дори и един ден. Ако ви делят години един от друг обаче, наистина трябва да разчиташ на късмет. Неискам да те безокуражавам - възможно е всичко да стане. Такаче не бързай с изводите.
Ако наистина се обичате, това е незначително препятствие.Имаш ли си вибратор ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Моя съвет е - взимате си WEB камери и микрофони и през свободното си време нон - стоп на компютрите. Така никой няма да има време за изневяра. Не, шегата на страна. При това положение си мисля, че всичко ще е наред - не мисля, че някого от вас ще иска да наранява човека с когото е 3 години, просто заради идеята. Аз ще стискам палци - стискай и ти с мен, всичко ще е наред ще видиш. След дългата раздяла обаче знай, че ще има един период от няколко дена в които, или ще сте супер щастливи и няма да може да си се нарадвате, или ще е едно тегаво и сиво. Казвам ти го, за да имаш едно наум и да не действаш прибързано. Хайде успех и пиши за прогрес - казвай, кога да пускам палците.
П.С: Личи си, че го обичаш, или че изпитваш супер силни чувства към него, само по начина по който си написала първия пост. Вложила си доста емоции и чувство - пак те поздравявам за него.
мн кофтиаз немога без моя слънчев лъч и ден.. пък камоли 5 месеца леле.. но дръж се ..щом сърцето обича времето ще мине бързо и пак ще сте заедно ! няма да се отчайваш
![]()
If I played you like a toy?
YepПървоначално написано от fenastz
![]()
Не го оплаквай все още човека, жив е, а и не заминава во веки веков.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Знаеш ли като прочетох написаното от теб ми изплува в съзнанието цитат от една песен който ми се струва много подходящ "Болката красива е и трябва да можем да я обичаме защото тя е до нас когато ги няма близките..."
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Я престанете с негативизма.... Аз не видях приятеля ми 4 месеца и половина, но ВЯРВАХ.. и какво .... когато се видяхме сякаш се обикнахме още повече.... Е.. сега е друго от негова страна.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
О боже толкова е лигаво. О.О Не драматизирай. Той не умира. О.о Вярно,че е ужасно ужасно гадно ама това е прекалена драма...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ще го преживееш, нито е първия, нито последнияПървоначално написано от ThisIsMe