.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на ThisIsMe

Самотата е нещо ужасно.

Ще заминава любимият ми.Само ,като се замисля ...толкова мн ще ми липсва..ужасно мн.Свикнала съм да е близо до мен...Свикнала съм присъствието му...Свикнала съм да ме гледа в очите ,така както аз него.Дълбоко зелени..мили красиви,невинни.Мн го обичам ,заедно сме от мн време,но ни предстои дълга раздяла.Сега ме е обгърнала дълбока самота...близките ми са далеч от мен..само той бе слънчевият лъч в живота ми,но сега разбирам че няма как да е постоянно до мен да ме огрява...трябват пари,живота е труден ...налага се слънчевият лъч да огасне ,да се засенчи от мрачните облаци и страшната самота.Мразя я. В сърцето ми ще настане тъжна есен.Сълзите ще се сипят от очите ми,както листата падат от дърветата,бавно,болезнено, тъга.Но какво да се прави.Не винаги става така,както искаме.Самотата боли,но все пак сърцето обича и може би в това се крие силата на любовта

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Растояние и много време това може да провали връзката независимо колко се оби4ате сега.Все пак вси4ко зависи от годините ви,продължителноста на връзката и какво мислите да правите докато сте разделени.

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Растояние и много време това може да провали връзката независимо колко се оби4ате сега.Все пак вси4ко зависи от годините ви,продължителноста на връзката и какво мислите да правите докато сте разделени.

+1

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Красиво написано. Какви са критериите ти за много време. Защото, когато си влюбен и си далеч от половинката си много време е дори и един ден. Ако ви делят години един от друг обаче, наистина трябва да разчиташ на късмет. Неискам да те безокуражавам - възможно е всичко да стане. Такаче не бързай с изводите.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    5 месеца е раздялата ... мн се обичаме ..заедно сме от 3 години и половина.. държим един на друг .говорили сме си мн неща за това време....просто ще ми е ужасно тъжно.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако наистина се обичате, това е незначително препятствие. Имаш ли си вибратор ?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    София
    Моя съвет е - взимате си WEB камери и микрофони и през свободното си време нон - стоп на компютрите. Така никой няма да има време за изневяра. Не, шегата на страна. При това положение си мисля, че всичко ще е наред - не мисля, че някого от вас ще иска да наранява човека с когото е 3 години, просто заради идеята. Аз ще стискам палци - стискай и ти с мен, всичко ще е наред ще видиш. След дългата раздяла обаче знай, че ще има един период от няколко дена в които, или ще сте супер щастливи и няма да може да си се нарадвате, или ще е едно тегаво и сиво. Казвам ти го, за да имаш едно наум и да не действаш прибързано. Хайде успех и пиши за прогрес - казвай, кога да пускам палците.

Град
    София
    П.С: Личи си, че го обичаш, или че изпитваш супер силни чувства към него, само по начина по който си написала първия пост. Вложила си доста емоции и чувство - пак те поздравявам за него.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    мн кофти аз немога без моя слънчев лъч и ден.. пък камоли 5 месеца леле.. но дръж се ..щом сърцето обича времето ще мине бързо и пак ще сте заедно ! няма да се отчайваш
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ако наистина се обичате, това е незначително препятствие. Имаш ли си вибратор ?
    Yep
    Не го оплаквай все още човека, жив е, а и не заминава во веки веков.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Знаеш ли като прочетох написаното от теб ми изплува в съзнанието цитат от една песен който ми се струва много подходящ "Болката красива е и трябва да можем да я обичаме защото тя е до нас когато ги няма близките..."
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Я престанете с негативизма.... Аз не видях приятеля ми 4 месеца и половина, но ВЯРВАХ.. и какво .... когато се видяхме сякаш се обикнахме още повече. ... Е.. сега е друго от негова страна.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    <3
    О боже толкова е лигаво. О.О Не драматизирай. Той не умира. О.о Вярно,че е ужасно ужасно гадно ама това е прекалена драма...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Самотата е нещо ужасно.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Ще заминава любимият ми.Само ,като се замисля ...толкова мн ще ми липсва..ужасно мн.Свикнала съм да е близо до мен...Свикнала съм присъствието му...Свикнала съм да ме гледа в очите ,така както аз него.Дълбоко зелени..мили красиви,невинни.Мн го обичам ,заедно сме от мн време,но ни предстои дълга раздяла.Сега ме е обгърнала дълбока самота...близките ми са далеч от мен..само той бе слънчевият лъч в живота ми,но сега разбирам че няма как да е постоянно до мен да ме огрява...трябват пари,живота е труден ...налага се слънчевият лъч да огасне ,да се засенчи от мрачните облаци и страшната самота.Мразя я. В сърцето ми ще настане тъжна есен.Сълзите ще се сипят от очите ми,както листата падат от дърветата,бавно,болезнено, тъга.Но какво да се прави.Не винаги става така,както искаме.Самотата боли,но все пак сърцето обича и може би в това се крие силата на любовта
    ще го преживееш, нито е първия, нито последния

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си