- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Двама ?
Здравейте ...рядко пиша във форума ,но този път просто не издържам и искам да чуя мнението на страничен човек ,защото приятлите ми ми дават противоречиви съвети .. Ето я и с две-три думи историята ...
Всичко започна в средата на юли ,тогава се срещнах с НЕГО ... отначалото само симпатии нищо сериозно от моя страна ,а тои изглежда
ше ужасно влюбен ...и в последствие се влюбих и аз ... след което той ме заряза заради супер тъпа причина ,аз много страдах пропилях си здравето ... събрахме се след месец и половина,простих му ,но ето че втори път ме заряза ,и то заради някво си друго моми4е .... Минаха мн месеци ,запознах се с друго момче ,с бившия продължавахме да си пишем .... И ето тъкмо когато по4наха да се полу4ават нещата с др момче ,бившия ми пак почна да се обеснява колко мн ме обича .... и държа да отбележа ,че го познавам страшно добре и съм сигурна че е искрен този път .... И съм на средата между това да се върна там където е имало истинска любов и да се надявам още да я има или да започна нещо ново,от което мога да очаквам всичко......
Благодаря на тези които ми изчетоха душевните терзания xD
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????