Здравейте ...рядко пиша във форума ,но този път просто не издържам и искам да чуя мнението на страничен човек ,защото приятлите ми ми дават противоречиви съвети .. Ето я и с две-три думи историята ...

Всичко започна в средата на юли ,тогава се срещнах с НЕГО ... отначалото само симпатии нищо сериозно от моя страна ,а тои изглежда
ше ужасно влюбен ...и в последствие се влюбих и аз ... след което той ме заряза заради супер тъпа причина ,аз много страдах пропилях си здравето ... събрахме се след месец и половина,простих му ,но ето че втори път ме заряза ,и то заради някво си друго моми4е .... Минаха мн месеци ,запознах се с друго момче ,с бившия продължавахме да си пишем .... И ето тъкмо когато по4наха да се полу4ават нещата с др момче ,бившия ми пак почна да се обеснява колко мн ме обича .... и държа да отбележа ,че го познавам страшно добре и съм сигурна че е искрен този път .... И съм на средата между това да се върна там където е имало истинска любов и да се надявам още да я има или да започна нещо ново,от което мога да очаквам всичко......

Благодаря на тези които ми изчетоха душевните терзания xD