- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато не му пука..
Не знам дали темата е точно за тук, ама.. уатевър.
Какво става, когато покажете на някого, че сте разочаровани, а на него не му пука изобщо (по-скоро не се опитва да оправи нещата). Просто някакви стабилни взаимотношения изведнъж да се прецакват и все едно нищо не е било. Нима на този човек не му пука?.. Или чака аз да оправя нещата?![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ми като не може да разбере,че съм ядосана се ядосвам още повече..после ми минава![]()
В такива моменти аз просто оставям нещата и те си се подреждат. (това работи)
+1 ама понякога ако е нещо маловажно или тъпо не отразявам многоПървоначално написано от nymphadora
![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от nymphadora
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Моят мъж е толкова дебелокож в това отношение. Пък и на всичкото отгоре е разсеян, все нещо не е както трябва, непрекъснато имаме поводи да мърморя.
Какво се случва? Един ден се обърна и ми каза: "Лай си, хич не ми пречиш". Първо се ядосах, после като се замислих ми стана смешно.
Голяма работа. Ако се обичате и държите един на друг, дребните разочарования се преглъщат лесно. Ако е направил нещо, с което да разклати доверието ти в него, а после се държи все едно не му пука - трябва да говорите. За да разбереш дали си заслужава да инвестираш чувства там.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^^ И аз понякога оставям нещата да се подредят, но това не е решение. Ако не се говори за проблема, ако не се търси решение, той винаги ще се повтаря, а целта е да се премахне.
Предполагам той не знае как да оправи нещата. Или не мисли, че е нужно. Знае, че след известно време всичко ще е наред, затова не полага усилия.
Намали малко тази сигурност.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ощее повече се ядосвам ;дд[/i]
+++Първоначално написано от anisummer
Но пък понякога трябва да се предприеме нещо![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Това много не го понасям. Да ми се сърдят като демонстратират "разочарование" и цупене с очакване да почна да се извинявам първа... как пък не...ще ми се сърди някой си за глупости пък аз ще му падам в краката...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ти кво искаш да ти каже бе. че му пука и ще се промени само заради тебе? че ще направи всичко за тебе и ще ти ходи по малкото пръстче?Първоначално написано от kombarka
ех мечти мечти....
Мисля че и двата варианта са възможни... Да е прекалено коравосъредечен и наистина да не му пука, или от инат да чака ти да предприемеш нещо.. Но няма как да знаем, единствено ти можеш да дадеш отговора на това![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!