.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Фотоапарат

Незнам дали съм поставила темата на място, не съм на ‘ти’ с форумите. Проблема ми е следния – Имам нов фотоапарат, който заснемайки видео неможе да се чуе на компютъра. Когато го гледам от фотоапарата се чува, но кача ли го не. Пробвах на много компютри все е така. Няма никакъв звук. Ако някой е компетентен моля да ми даде отговор. Благодаря!

Пс- апарата е Panasonic Lumix DMC-FS7

Най-добре отиди до магазина от който си го купила там ще ти кажат със сигурност какво му има и ако му има нещо и е още в гаранция може и да ти го смемят.
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Спокойно фотоапарата си е наред... Щом се чува звука до като гледаш записа на самия фотоапарат, значи всичко е ОК. Проблема най-вероятно идва от това, че на тези компютри на които си прабвала клипа, явно нямат инсталирания точен аудио кодек. Аз силно ти препоръчвам да ползваш "Quick Time Player", тъй като по принцип фотоапаратите на "Panasonic" записват видео клиповете в т.н. "MOV" видео формат, а гореспоменатия плеър е точно за този вид формати! Аз също имам "Panasonic", но е друг модел и аз имах така проблеми с звука на компютъра. След инсталацията на "Quick Time Player" той добавя и вградени в него аудио и видео кодеци необходими за видео клиповете от "MOV" формата!

П.С. - На диска в комплекта с фотоапарата на 100% има и най-новата версия на "Quick Time Player", а другия вариант е безплатно да си го свалиш от - http://www.apple.com/quicktime/download/

Благодаря

ей doomkillerr ако знаех каде си щях да те намеря и да те разецлувам! МЕРСИ МНОГО. Радвам се че има хора, които се стараят да помагат!

Re: Благодаря

Цитирай Първоначално написано от questionsss
    ей doomkillerr ако знаех каде си щях да те намеря и да те разецлувам! МЕРСИ МНОГО. Радвам се че има хора, които се стараят да помагат!
    Моля - пак заповядай!

П.С. - Това за "разцелуването" ми хареса...

:)

хах заслужи си ги ейй.. бях тръгнала към магазина с гаранцията напразноо

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от questionsss
    хах заслужи си ги ейй.. бях тръгнала към магазина с гаранцията напразноо
    Значи сега, както се казва - "камък ти падна от сърцето"

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    Браво DooM
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Фен
    Град
    Варна
    Месец човъркане на GSMa/Фотоапарата/Камерата...спестяват 15 минути четене на инструкциите....
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си