- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо,защо винаги е толкова трудно..?!
Защо винаги супер трудно си преодолявам предишните вразки,страшно трудно спирам да мисля за момиче,а след това,трудно намира нова любов,наистина трудно и като се разделим с нея пак става така трудно преживяване..отначало и отначало!ОСОБЕНО при намиране на нова е най-трудно осещам че имам чувстав и че искам да ги изразявам,да прегращам,да целувам,но...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото имаш чувства. В днешни дни е подсъдимо.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Еми просто си супер отдаден на дадената връзка и затова ти е тооолкова трудно. Това не е лошо. Дори е добре. Какво да ти кажа.. хубаво е, че не си някакъв ''повърхностник''..Ще срещнеш и НЕЯ, не се безпокой !
![]()
+1Първоначално написано от purpledawn
автора май е момче
If I played you like a toy?
Защото драматизираш много.
Хубаво е да имаш чувства, дори е хубаво, че ти е мъчно след раздяла, но нагласата ти трябва да е, че никой не е незаменим и никой не заслужава да страдаш до безкрай по него.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сам си го правиш трудното. Съгласна съм с LadyDi
"Стоя на пръсти... накрая на света"
Нормално е.Но с времето всичко отшумява,но не се забравя.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Защото си чувствителен, дори и да не ти звучи добре за момче..Приемаш навътре нещата, нормално е после да ти е по-трудно да се справиш..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Хубаво е да останеш сам за известно време. От пост-а ти ми става ясно,че не си имал една и две връзки, поспри се малко .. Изчакай да намериш момиче, с което си сигурен, че може да излезе нещо, че имаш перспектива за една успешна връзка, а не просто да се влюбиш в идеята да си с даден човек, да не се получи .. и после да го повтаряш отново и отново.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii