- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я върна
ходих с едно момиче известно време (2 месеца) но днес тя ме заряза чуствам се ужасно идва ми да се метна от някои блок от много време я харесвам но тя не ми обрашташе внимание и когато ми каза че има чувства кам мен аз много се зарадвах бях на седмото небе стигаше ми просто да я прегарна и се едно бях в рая но сега всичко свърши каза ми че не иска да има нищо общо с мен званя и но тя не ми отговаря даите ми савет как мога да си я варна
Защо те заряза ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
чакай чакай..кви блокове кви 5 лева?ако ше скачаш някъде .. то по добре да е в банята под душа .. освежи се хубаво и погледни реално на нещата -не те е обичала така както ти нея и следователно не си заслужава да и се молиш и да я 'връщаш'
не се ври между шамарите ..остави я тя да те потърси ..предполагам ти достатъчно си й показал чувствата си
ако иска да е с теб нека тя този път да направи 1вата крачка ..недей пада толкова ниско
![]()
If I played you like a toy?
моя сАвет кАм теб.. поговори с нея ако не излезе нищо просто я забрави..
Още едно леке на хоризонта. Как да ти помогнем, при положение че ти сам си усложняваш нещата?
Все едно да си пъхнеш ръката в печката и да казваш много ме боли, какво да направя?
Сериозно - зле си.
Поработи над самочувствието си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не казаПървоначално написано от fenastz
Ами казала ти го е много ясно,не иска да е с теб ... такаче я забрави !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Питай я.Първоначално написано от Fifooooo
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
каза че ми е обидена заради нещо което сам направил но не се сещамПървоначално написано от fenastz
![]()