.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

не мога да измисля заглавие

д каза: kfa me4ta
    и каза: govorq za ОВЦАТА
    д каза: trugnahte li
    и каза: да bqhme v daskaloto podarihme si pyrvo martenici i se cunkahme po buzite smisal tq tragna da me celune i az otvyrnah sledva6tiq 4as imahme biologiq i te me izvikaha i ostanahme samo az i ОВЦАТА i и predlojih i taka..edinstveniq bezusloven fakt e 4e e nai-hubavoto ne6to na sveta..haresah q o6te v na4aloto na u4ebnata godina i sym blagodaren na Gospod 4e i tq me e haresala tva e nai-vajnoto

"д" е една от най-добрите ми приятелки, "и" е бившият ми с който бяхме заядно година и 3,4 месеца,е тва е човекът който ме остави мен и красивата ни връзка заради едно 13 годишно лапе толкова ми е кеф

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    честито, отървала си се от един товар

проблема е че още си го обичам тоя товар ...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако го обичаше нямаше да го напишеш така. Друго е, не е обич. И можеш да се справиш без него.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ще ти мине, кака.
    И мен ме зарязаха преди време, заради 13 годишно, но сега 3 години по-късно така като ме гледаш боли ли ме?
    Дишай дълбоко и знай, че и нея след време я очаква това, което теб в момента те е сполетяло.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    не съжалявай, за неща, които не си струват...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Ако го обичаше нямаше да го напишеш така. Друго е, не е обич. И можеш да се справиш без него.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако го обичаше, щеше да се радваш на неговото щастие.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Немога да разбера ти момиче ли си момче ли си

Имаш невероянто чуство за сарказъм.Както и да е, заеби го тоя-очевидно не си струва.
    Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
    romaine<3

Град
    in y0ur mind ;]
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    не съжалявай, за неща, които не си струват...
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ще ти мине, кака.
    И мен ме зарязаха преди време, заради 13 годишно, но сега 3 години по-късно така като ме гледаш боли ли ме?
    Дишай дълбоко и знай, че и нея след време я очаква това, което теб в момента те е сполетяло.

малееееей тогава ще си умра от кеф..щото ми писна само да ме нараняват а той беше човека на който вярвах неотлъчно и знам,че има поне малко справедливост на тоя свят и някой ден всичко се връща на абсолютно всички,и знам 4е сега ми е гадно ама скоро аз ще ги гледам от високо и ще се смея,така както те се подиграват с чувствата,може да съм сяква ама съм сигурна 4е когато се изправя пак ще бъде много сериозно

благодаря за мненията и вниманието

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ми нека се кефи момчето. Ти внимавай с кухненските ножове и други остри обекти, коита биха могли да нарушат кръвообръщението ти.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ми нека се кефи момчето. Ти внимавай с кухненските ножове и други остри обекти, коита биха могли да нарушат кръвообръщението ти.
    мерси че си загрижен за здравето ми,но не съм чак толкова куха да си прекратявам живота заради няква раздяла,аз съм кораво копеленце ще се справя

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от s1db1
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    мерси че си загрижен за здравето ми,но не съм чак толкова куха да си прекратявам живота заради няква раздяла,аз съм кораво копеленце ще се справя
    Успех
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на nymphadora
    ми явно си куха,иначе нямаше да пишеш "тръгнал е с оная " щот звучи тъпо.опитваш се да прикриеш злобата

и къде точно видя че я прикривам,след като ясно я показвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си