- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да измисля заглавие
д каза: kfa me4ta
и каза: govorq za ОВЦАТА
д каза: trugnahte li
и каза: да bqhme v daskaloto podarihme si pyrvo martenici i se cunkahme po buzite smisal tq tragna da me celune i az otvyrnah sledva6tiq 4as imahme biologiq i te me izvikaha i ostanahme samo az i ОВЦАТА i и predlojih i taka..edinstveniq bezusloven fakt e 4e e nai-hubavoto ne6to na sveta..haresah q o6te v na4aloto na u4ebnata godina i sym blagodaren na Gospod 4e i tq me e haresala tva e nai-vajnoto
"д" е една от най-добрите ми приятелки, "и" е бившият ми с който бяхме заядно година и 3,4 месеца,е тва е човекът който ме остави мен и красивата ни връзка заради едно 13 годишно лапе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
толкова ми е кеф
честито, отървала си се от един товар![]()
проблема е че още си го обичам тоя товар ...
Ако го обичаше нямаше да го напишеш така. Друго е, не е обич. И можеш да се справиш без него.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ще ти мине, кака.![]()
И мен ме зарязаха преди време, заради 13 годишно, но сега 3 години по-късно така като ме гледаш боли ли ме?
Дишай дълбоко и знай, че и нея след време я очаква това, което теб в момента те е сполетяло.![]()
не съжалявай, за неща, които не си струват...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от onestar
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ако го обичаше, щеше да се радваш на неговото щастие.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Имаш невероянто чуство за сарказъм.Както и да е, заеби го тоя-очевидно не си струва.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
Първоначално написано от BigFakeSmile
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Първоначално написано от cherinka
малееееей тогава ще си умра от кеф..щото ми писна само да ме нараняват а той беше човека на който вярвах неотлъчно и знам,че има поне малко справедливост на тоя свят и някой ден всичко се връща на абсолютно всички,и знам 4е сега ми е гадно ама скоро аз ще ги гледам от високо и ще се смея,така както те се подиграват с чувствата,може да съм сяква ама съм сигурна 4е когато се изправя пак ще бъде много сериозно
благодаря за мненията и вниманието
Ми нека се кефи момчето. Ти внимавай с кухненските ножове и други остри обекти, коита биха могли да нарушат кръвообръщението ти.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
мерси че си загрижен за здравето ми,но не съм чак толкова куха да си прекратявам живота заради няква раздяла,аз съм кораво копеленце ще се справя
![]()
УспехПървоначално написано от s1db1
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ми явно си куха,иначе нямаше да пишеш "тръгнал е с оная![]()
![]()
" щот звучи тъпо.опитваш се да прикриеш злобата
и къде точно видя че я прикривам,след като ясно я показвам![]()
![]()