.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво по дяволите правя ????!!!!

Даже не знам как да ви опиша ситуацията Значи от 1 година съм влюбена в един мой съученик , но до днес нищо не се получава и то заради кой - МЕН ! Сигурно ще ме сметнете за луда за това , което ще ви кажа , но е истина за съжаление :X Та въпросното момче се опитваше да се сприятели с мен , но аз се държах необяснимо отчуждено. Е той също не е от най-свестните - целия клас го мрази , но както и да е един ми каза айде да станеме приятели , а аз какво му казах :X:X:X:X - НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ТИ ПРИЯТЕЛКА ! Представяте ли си ?!!!!!! E кажете си мнението , защо според вас правя така?Айде тва е от мене , че си изплаках очите X:X:X:X

Наистина много кофти си се държала...Еми според мен няма да е зле от тук на нататък да се опиташ да се държиш по-мило с него. Заговаряй го често, опитай се да намериш с него обща тема за разговор. От там нататък като се опознаете по-обстойно може да се получат нещата.
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Разбирам те и аз съм така-когато усетих че се сближавам с момчето което харесвам започнах да се отчуждавам. много е гадно и си нямам идея защо го правя.
    Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
    romaine<3

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    може би те е страх от нещо, толкова си го искала, и сега от страх допускаш грешки
    Но и може би още не е късно, покажи му, че се интересуваш от него, не го отблъсквай
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    ми бъди себе си е, покажи му че се интересуваш от него.. к'во толкоз..
    :P

Това момче защо целия клас го мрази.Може да е направил нещо.Ако е така въобще не се мъчи с него

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Според мен се държиш така, първо защото "целия клас го мрази" и второ, защото се страхувш от това, което чувстваш. Покажи му, че не ти е безразличен
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

От човек,който те пита "Искаш ли да сме приятели?" и от човек,който отговаря "Не искам да съм ти приятелка" не можеш да очакваш друго освен заобикалки и почти изцяло безмислени диалози.На сила сближаване не става-откажи се.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Какво по дяволите правя ????!!!!

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Даже не знам как да ви опиша ситуацията Значи от 1 година съм влюбена в един мой съученик , но до днес нищо не се получава и то заради кой - МЕН ! Сигурно ще ме сметнете за луда за това , което ще ви кажа , но е истина за съжаление :X Та въпросното момче се опитваше да се сприятели с мен , но аз се държах необяснимо отчуждено. Е той също не е от най-свестните - целия клас го мрази , но както и да е един ми каза айде да станеме приятели , а аз какво му казах :X:X:X:X - НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ТИ ПРИЯТЕЛКА ! Представяте ли си ?!!!!!! E кажете си мнението , защо според вас правя така?Айде тва е от мене , че си изплаках очите X:X:X:X
    ех защо ли съм го минал (аз бях момчето и ме мразиха щото най-красивото момиче в даскалото си падаше по мене, ама се правеше на 2 стинки)

познай кво стана, след 2 месеца спрях да и говора, и така докато завърших.... трябваше да и видиш погледа като ни връчваха дипломите... жалко че не можех да го снимам...

извод: ЗА КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ ТИ ДРЕМЕ ЗА НА НЕКВИ ИДИОТИ МНЕНИЕТО?

Супер фен
    Направила си го 'щото си тъпа малка 14 годишна с недоразвит мозък кифличка. Дано съм максимално ясен

Тва е проблема , че не съм на 14

Според мен се държиш така, първо защото "целия клас го мрази" и второ, защото се страхувш от това, което чувстваш. Покажи му, че не ти е безразличен

ии аз така мисляя +1

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    е хубу де на мен ми стана интересно защо целия клас го мрази и бтв доста гаден отговор си му дала кат те е помолил да станете приятели ако бях на негово място доста щях да съм обидена.. и се пак ако ти пука за него почни да се държиш по-мило се пак с държанието си го караш да мисли, че му се сърдиш

постъпила си супер отвратителноо...ноо можеш да поправиш нещата, така че побарзай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си