Ъмммм... искам да попитам тъй като и аз, и приятелката ми сме девствени ... като за начало значи тя ме оставя аз да правя повечето неща, всмисъл добре, за първата целувка може би аз трябваше да тръгна, но дотук например ако не понеча да я целуна аз много рядко се случва тя да го направи... и имам чувството че тя чака аз да предприемам тези неща... същото ще и на тема секс, предполагам, всмисъл говорели сме си, че когато му дойде времето, тогава ще е, но все пак как да разбера например кога тя е готова? кой е най-удобният момент и т.н...? пък и на мен също ще ми е за първи път, а като цяло се възбуждам дори само като седи определено време в мен (не знам дали е лошо щото ако усети твърдо под себе си няа да е приятно пък й как да й обясня... става неловко) ... това значи ли например че лесно се възбуждам или нещо от сорта, защото ако е така значи първия път ще е кратък а иии... искам да попитам щом и на нея й е за първи път орална любов само аз ли да правя? ако и тя ми прави знам ли, рискувам да свърша и тогава ше гледам като изтърсак.. .. последен въпрос... какво по ягодите значи 'започни с пръст' ... с кое се скъсва химена - с пръст или с пенис? щото започни с едното и завърши с другото, все едно е крем карамел...