- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Майкъл Джексън R.I.P.
Ама ти толкова ли си тъпа че дане разбереш омг ? Казвам че такива тъпачета има дето се правят на интересни гнусни само и само някой да ги види или да остава да ги глееда тва е има ги навсякъде по света и дадох пример с Азис тук защото с други не съм запознат просто защото не слушам такава музика , за да може да видите неговите почитатели и след това д асе погледнете вие, а не да ме обиждате без да разберете. Е ся ако не ви стане ясно тогава.
Измислени измислени то заради това умря заради болките си и се предозира нали ? Така че спри да дрънкаш глупости. Ама кво той идиота само на неговата си разбира.
ваУ рокс
Grell
Ей педал стига толкова, ВЕЧЕ МЕ ВБЕСИ!!! Ти си един гнусен педал от мангалски род!! Ае мълчи прост селянин, писна ми от теб! Като не знаеш нещо по-добре мълчи!! СМОТАНЯК!!!Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Janet Jackson
Michael Jackson
Мале колко си зле, най-лошото е, че не го осъзнаваш дори...
Напълно го подкрепят в това че сме в свободна държава.Имаш правото да не го харесваш но да го обиждаш по такъв начин най малкото защото не е сред нас не ти утива.. Представи си някой да говори така за твой роднина? Той е пъти по велик и ще си остане такъв... Направил е велики неща който не можеш да си представиш дори... За Невърлед чувал ли си ? За 5 концерта на Уембли е събрал над 500 хил души ? и те ли са такива бунаци да слушат тоя "мангал" както го нарече ти ... Майкъл Джордан къв е ..Еди Мърфи това че са черни нищо не означава... Защото и черен човек е най бързият на земята....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Точно така! Да не говорим, че най-продаваният албум в историята досега е Triller...с всяко свое турне Майкъл чупеше рекордите.
За 50те концерта от турнето This is it билетите свършиха за 2 часа.. не знам дали за някой друг изпълнител е ставало така. Да не повдигаме темата за това колко е помагал на хората по света... Така че след всичко това някой да ми каже такива глупости за Майкъл, показва само неговата простотия и ограниченост!
Съгласна съм!!! Той е един ВЕЛИК творец и един ПРЕКРАСЕН човек с ГОЛЯМО СЪРЦЕ!!! Той помагаше на всички по света! Радваше със своя талант целия свят!! Това че има един двама, които не го харесват пф.... единствено ме е жал за тях, защото не знаят какво изпускат!!! С думите си не променят фактите и Майкъл!!! Не разбирам защо им е да обиждат? Какво печелят от това? Какво искат да докажат?.... и не ми пука, защото те са малко и техните думи не значат нищо, и нищо няма да променят!!! Просто да си замълчат и да си пазят мнението за себе си и ако не харесват тази тема въобще да не я разглеждат!!! Това е тема за фенове на Майкъл, които го обичат и си споделят и си говорят за него, а не за някакви, които го обиждат!!!![]()
![]()
![]()
Janet Jackson
Michael Jackson
Аз знам какво искат - да си повдигнат самочувствието, щото се виждат какви боклуци са и няма друг начин освен да се самоубеждават, че са нещо, обиждайки всеки по-добър... Жалка работа...Първоначално написано от Ani-Vard
Доста вярна песен, за съжарение... Само дето и сега не се спират повечето..
Janet Jackson
Michael Jackson
И още една http://www.vbox7.com/play:1767f57f
http://www.vbox7.com/play:dc5b8061&al=1&vid=
Тава казва повече неща от думите, които си казахме досега!![]()
П Е Т И Ц И Я ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ОФИЦИАЛЕН МЕМОРИАЛ НА МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН !
http://bgpetition.com/michael-jackso...ial/index.html