- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако видиш предишния гол в стаята ти? vol.2
ще се правя че си затварям очите ;д ;д
Ще се почудя дали не съм объркала стаите.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
*вдига вежда*
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ше и дам някоя моя дрешка![]()
влезна ли сега щракне ли ключа казвай си молитватаБз се
![]()
ще седа и ще гледам недоумявайки какво се случва
ще седа и ще гледам недоумявайки какво се случва
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ще го блъсна на леглото ии ...![]()
![]()
![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
:P
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Ще погледам, погледам, ПОГЛЕДАМ ... И като се нагледам ще го питам какво търси и какво иска.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ще и дам да облече нещо :P
ем няма да му обръщам внимание той все по някое време ше си тръгне![]()
РАК съм .... Голям съм инат да знаешПървоначално написано от pink94
![]()
![]()
![]()
и аз съм Рак и съм още по-голям инатЩе те изгоня навън ГОЛ
![]()
Ще изляза. После пак ще вляза. Ще попитам какво по дяволите става. И евентуално отново ще изляза, докато се облече.![]()
Ще я почерпя кафе ...
Първоначално написано от kris4eto15