.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Защо по дяволите винаги им се връзвам??

Такааммм..абсолютно винаги когато харесвам много някое момче го казвам, после се оказва, че някои друг негов приятел ме харесва (мой много добър приятел)..отхвърлям го, после първият ми разбива сърцето, скъсвам се да рева, след година чувствата отново се връщат, неговите уж се появяват за дългия перод от 3-4 седмици, връзвам му се, а после патя от тва..Толкова ме е яд просто не знам как да го опиша. И винаги става така.. После пак си блъскам главата колко съм тъпа и как може да се връзвам на някви 15 годишни идиоти..Просто имах нужда да споделя ;д

Също така да питам как ако някой от вас се е справял с тва, когато му се отвори шанс да е с човек, разбил му сърцето, как го преодолява и казва не, въпреки, че още има чувствата към този човек?

Е*аси несвързаното стана..Все тая. ;д

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Яя ... най-добре остани сама за малко, какво ги въртиш толкова тия връзки ....
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Сама съм отт 5 или 6 месеца и от тогава го харесвам тва момче ;д и не ги "въртя" връзките ;дд

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Щото не знаеш какво желаеш. Бтв като се връзваш на мойте себеподобни 15-годишни идиоти, ти на колко си
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Е,поне вече си го осъзнала и другия път ще имаш едно на ум.Междувременно се концентрирай на себе си и приятелите си
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Не гледай толкова сериозно на нещата.. много по-лесно е без чувства, но пък после разбираш, че чувствата дори и лоши са хубаво нещо.. Nickelback-Pain чуй я (:

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Защо по дяволите винаги им се връзвам??

Цитирай Първоначално написано от niichety
    Такааммм..абсолютно винаги когато харесвам много някое момче го казвам, после се оказва, че някои друг негов приятел ме харесва (мой много добър приятел)..отхвърлям го, после първият ми разбива сърцето, скъсвам се да рева, след година чувствата отново се връщат, неговите уж се появяват за дългия перод от 3-4 седмици, връзвам му се, а после патя от тва..Толкова ме е яд просто не знам как да го опиша. И винаги става така.. После пак си блъскам главата колко съм тъпа и как може да се връзвам на някви 15 годишни идиоти..Просто имах нужда да споделя ;д

Също така да питам как ако някой от вас се е справял с тва, когато му се отвори шанс да е с човек, разбил му сърцето, как го преодолява и казва не, въпреки, че още има чувствата към този човек?

а после мъжете били тъпия пол който ходи по малкия пръст на жените...

Е*аси несвързаното стана..Все тая. ;д

Ми на 13 съм ;д Иначе да, тва се опитвам да правя-да обръщам повечевнимание на себе си и приятелите си

Първо за "дългия" ти живот на 13 годишна е още прекалено рано да се вкарваш във филмите + това е напълно излишно ..

Второ .. не бих се върнала при човек, който ми е разбил сърцето, защото ще го направи отново!

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Първо за "дългия" ти живот на 13 годишна е още прекалено рано да се вкарваш във филмите + това е напълно излишно ..

Второ .. не бих се върнала при човек, който ми е разбил сърцето, защото ще го направи отново!
    напълно съм съгласна с адашката!!!

Точно тва се опитвам да правя..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Добре. А сега се поспри малко. Имам няколко въпроса
    Определението "Абсолютно винаги" колко случая включва ?
    Уважаваш ли се ? ( След като е "разбил сърцето ти" и си плакала толкова много си се вързала отново ?)
    Защо не си намериш някакво друго занимание освен момчетата и отхвърлянията например ?
    Защо слагаш под общ знаменател всички 15 годишни ? Това,че някои се развиват по-късно не значи,че останалите са идиоти ... ?

И,да, имах втори шанс и казах "не" , въпреки, че исках да изкрещя едно очевидно "да", просто защото веднъж загубено не е същото. Ако и мислиш за себе си няма да оставиш да те правят на маймуна.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не знам по дяволите!!!

Супер фен
    Първо :Хахах то като гледам май и ти си там някъде (14-15 годишна..) xD
    Второ : Винаги ? Я ми кажи с колко момчета си имала "връзка", ако 2 седмици ходене изобщо може да се нарече връзка... Или просто толкова ги харесваш тия момчета.. Отговора си го знаеш ти и честно казано не ме интересува.. В закючение ще ти дам един съвет : Вземи се осъзнай

Голям фен Аватара на gret4ety
    Еми ще ти отговоря с въпрос... Защо по дяволите винаги им се връзваш ?!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ако си мислиш,че на 15 знаят,кво искат споко,тва е само временен етап
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си