Това не е точно проблем а някакво странно чувство.. Преди месец и половина се запознах с едно момче. С него сме в една компания от приятели Още като се запознахме разбрах, че ме харесва непрекъснато ме гледаше и ми се усмихваше, гледаше все да ме заговори , а и негови приятели са ми казвали, че непрекъснато e говорил за мен , в скайп няма ден, в който да не ми пише Но в началото аз не изпитвах нищо към него В продължение на една седмица постоянно излизах и се срещахме постоянно си говорихме и пишехме Опознах го започнах да го харесвам и наистина да изпитвам нещо към него И така в продължение на 2-3 седмици.От едно училище сме и двамата. Той е с 1 година по малак от мен .Скоро вече наистина много му личеше че ме харесва и от неговия клас всички бяха разбрали Обаче аз се водя малко така като по "известните" в училище и непрекъснато всички му натякваха, че няма никакъв шанс с мен И всичко това продължи още два дни .. След това спря да се занимава с мен не си говорихме дори Само си пишем по скайп сега Обаче толкова много го харесвам .. Като не го виждам дори 1 ден както е днес и сякаш денят ми не е минал .. когато го видя ми става толкова хубаво и ми се иска да не свършва никога този момент Направо съм обсебена от него вече .. Всеки ден мисля за него и немога да спра .. Аз си мисля, че вече съм му омръзнала или пак се е отказал всички като му натякват, че няма да се получи нищо Никой не знае, че и аз го харесвам само аз си знам, а ако кажа ще ми се подиграват Всички си мислят, че го възприемам просто като приятел
Как да върна отново вниманието му ? И някога били ли сте толкова обсебени как се справяте с това

П.п Стана много дълга история обаче вече месец крия това и няма с кой да споделя точно защото ще ми се подиграват и реших просто да споделя всичко тук Извинявам се за провописните малко бързам