- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс!!!!
И на теб ли ти трябва опътване как се лъска бастуна или можеш и сам ?!Първоначално написано от Fany
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
+1 за всички мнения на zay4e в тая тема ...
С моя редовно си пресповаме по къщите и когато няма пари за презервативи естествено няма и секс...решението: бира, цигари, метъл, филми на ужасите, поза 69...![]()
няма пари за презерватив а за бира /цигари да .. добре..Първоначално написано от Callisto
В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.
По добре е да си траете,защото незнам за другите момичета , но на мен лично много кофти ми става като гледам как на който му скимне "днес много ми се прави секс" и хоп излиза на "пазара" да си намери някоя за една нощ. Уважавам момчетата и евала на тия които чакат поне да си намерят момиче към което имат чувства за да спят с него,но за жалост с лупа да ги търсиш тия вид момчетаПървоначално написано от zay4e
[/quote]еее честито намери ме
:P
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Я по-добре прави секс. Там опасността е да създадеш живот, а не да отнемешПървоначално написано от TsvetanVR
Не света, а всичко ми е криво...Първоначално написано от Fany
![]()
Просто не мислиш много, много за това и гото'о... или пък си намираш занимание... това да не ти е храна... та да не можеш да издържиш без нея ;д
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
хаха всичко ли ти е кривоПървоначално написано от MetalZone
![]()
Ибаси снимката, ибаси мамата!Първоначално написано от BigStupidJellyfish
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търсещ половинка.