.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Малко опит (:

Здравейте на всички (: Значииии от известно време ходя с едно момче.. което е значително по-голямо от мен ии съществено има по-голям опит. Когато сме заедно ии когато се натискаме той прави всичко, всмисъл той ме целува по врата опипва ии бла бла.. искам да ми дадете идея какво да направя за да му стане хубаво.. по възможност нещо различно от да го целувам по врата и да си сложа ръката на к*ра му (: П.С Девствена съм П.С2 Ще се радвам ако сред хилядите обиди сега, Бог знае за какво, някой да ми каже наистина някаква идея.. къде да пипам или нещо такова ;р хех (:

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Малко опит (:

Цитирай Първоначално написано от whocaress
    Здравейте на всички (: Значииии от известно време ходя с едно момче.. което е значително по-голямо от мен ии съществено има по-голям опит. Когато сме заедно ии когато се натискаме той прави всичко, всмисъл той ме целува по врата опипва ии бла бла.. искам да ми дадете идея какво да направя за да му стане хубаво.. по възможност нещо различно от да го целувам по врата и да си сложа ръката на к*ра му (: П.С Девствена съм П.С2 Ще се радвам ако сред хилядите обиди сега, Бог знае за какво, някой да ми каже наистина някаква идея.. къде да пипам или нещо такова ;р хех (:
    Просто го докосвай ще разбереш дали му харесва или не от реакциите му или по-точно го "копирай" каквото прави той това и ти нооо незнам много по-лесно е да го попиташ какво му харесва и как му харесва колкото и тъпо да звучи аз бих питал приятелката ми какво и харесва нооо понеже беше девствена незнае какво и харесва и какво не иии просто си правим експирименти
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мда, той по принцип знае, че нямам много опит ии няма нищо против да ме насочва, но не исках да разчитам само на него. Малко тъпо ми става.. не знам ((: Иначе благодаря.. не знаех, че ще срещна такова разбиране ;д

Мега фен
    Град
    <3
    Гушкай го на голо ^^ Всмис...Пъхни си по някое време ръката под блузата му ^^ (Ако все пак го правиш...не знам...не е голяма философия,всичко е за мига ^^ (ух.. a lot like love <3)

...Какви са тея теми бе... Толко искам да си нагушкам мойто същество ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Мда, той по принцип знае, че нямам много опит ии няма нищо против да ме насочва, но не исках да разчитам само на него. Малко тъпо ми става.. не знам ((: Иначе благодаря.. не знаех, че ще срещна такова разбиране ;д
    Мда има и някой свестни хора на света а Добре дошла тогава
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен
    Град
    Earth...
    тая тема не е ли за раздел секс?

Не е за раздел секс .. .. Еми щом си неопитнаа наистинаа го попитай какво му харесва и какво да направишш .. Ако както казват по-нагоре копирай го ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Просто се отпусни и не се притеснявай, не бъди вкаменена..отдай се на момента и разбери какво му харесва.
    Singin' dont worry about a thing..
    cuz' every little thing gonna be allright!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не го мисли толкова,то намомента става
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ГЪРБА!!!О,как обичам да ме пипат по гърба...особено като е с нокти...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Лондон
    Съгласна съм с доста от сменията пред мен, само искам да добавя, гледай го в очите докато го правиш. Не знам за другите момчета, но моя приятел полудява.

Добре явно само аз ще се спра на един друг елемент от темата ти .. след като е значително голям не си ли се замисляла какво може да поиска от теб?
    Ок искаш да правиш нещо различно, за да му е хубаво .. а според теб какво ще го задоволи най - много? Не казвам спи с него .. напротив ако действаш бавно ии ако на него наистина му пука за теб (а това ще разбереш в последствие) ще е хубаво, но идеята ми е да не се увличаш прекалено много и после да съжаляваш ..

и като оставим поучителните неща хората ти казаха .. докосвай го под дрехите ..

Не мисли какво правиш, а се отдай на момента и то ще ти дойде отвътре, освен това, както по-горе казаха, внимавай! След като е значително по-голям от теб знаеш ли какво може да поиска?!
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Благодаря на всички! ((: Ами говорим често на тази тема.. а и по принцип и двамата говорим винаги това което ни е на сърце, така че за сега няма проблеми.. и знае, че за всичко си има време.. ;д още един път.. Благодаря на всички много за отговорите! (((:

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    ГЪРБА!!!О,как обичам да ме пипат по гърба...особено като е с нокти...
    Ох аз как обичам да го тормозя такааа а на мен ми е кеф да дера каквото е пред мен жалко че не е споделено

Супер фен
    Абе к'ви са тия глупави теми е... За пореден път показвате простотията си... И к'во общо има това с темата Любов подяволите ?! Направи му свирка пу да ти... аман от идиоти

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]

Re: Малко опит (:

МИ ТО НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВО... Има няколко ерогенни зони, Пениса, дупето и гърдите... съвет, започни с дупето или гърдите... ако избереш гърдите докато се натискате, слез нежно надолу и с пръстче го гали супер леко по коремчето(долу до панталоните) даже мое да си навреш пръста 1 сантинетър в панталона му след това (ЩЕ СЕ ПОБЪРКА) УСПЕХ!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си