запознахме се преди година и 7 месеца.в началото бяхме приятели но само за месец и не издържахме повече като такива прекарахме толкова време заедно тя ме приюти у тях когато имах нужда бяхме неразделни.НО с времето кавгите започнаха да зачестяват и тъй като и двамата сме много горди трудно се разбирахме.Да всичко беше ок винаги се разбирахме.Лъжех я защото тя не ми даваше да мърдам от нея бях като прикован инвалид.Не можех дори да пия бира с родителите си.Аз съм на 19 години и ми се излизаше ацки много.Но не тя не позволяваше и все за това се карахме опитах да я скъсам но се влубих пак и всеки път точно така а да я скъсам и край пак се влюбя.Преди коледа тя ми каза че искала да се разделим защото караниците не и понасяли.Не можах тогава я бях обикнал до такава степен че за нищо на света не можех да я оставя и като "Голям мъж" седнах и започнах да се моля да не се получава така.Исках да съм с нея защото така бях свикнал да е с мен че не можех да се отделя.Тя каза хубаво но ако продължи така край.Е няма братче как няма да продължи така след като тя започна да излиза да не ми се дава в леглото.да си прави каквото си иска,да не ми се обажда и тн.Най-накрая ми каза че ще опита още веднъж и ако отново така се получи край.Ами да но тя си вееше гъза а аз бях останал вече без никой да не говорим че след работа нямаше каде да ходя освен при нея.Беше ми писнало да гледам всичките и родители.Докато преди 7 дни когато аз и каза че няма да я търся повече тя ми сервира че не я грее(и то по телефона)бях съсипан.Направо отровен все едно някой ми спря дъха.Не можах да я намеря целия ден отидох до тях и сам си събрах нещата във скайп я напсувах и я блокирах.Но си спомних всеки един прекрасен момент заедно.И краи не можех да спра да я търся.В един даден момент я намерих и я заведох на ззаведение,а тя ме погледна в очите и ми каза как сънувала да се целува с друг и че вече не чувства тръпка с мен.Каза че от преди коледа било така.Но дори до преди няколко дни тя ми пишеше колко и липсвам как иска да прекара първите топли дни с мен.И в същото време ми казва гледай си работата.Много се изнервих а и бях много пиян тогава,та след това заведение понечих да я целуна а тя се дръпна каза не.Нали сме само приятели.Започнах да я питам как так тези чувства са истинали толкова бързо.Тя каза че така се случило от караниците и от това че последния месец съм я притискал.Каза че искала да излиза да се забавлява и най-нагло ме погледна в очите и ми каза че не ме иска че иска да е сама да се оправя сама да си излиза да се забавлява.През последните дни направо се бях побъркал нямах желание за нищо исках само нея.Днес я видях говорехме си по темата и тя каза че иска да сме само фр или нищо.Каза и че към мен се чувства никак и че съм и антипатичен.Въпреки всичко това аз искам да съм с нея искам да я имам.Казваше че единственото нещо което е получавала от мен било пари и караници.Исках да и дам всичко но тя каза стига си ми давал нищо не искам от теб махай се от мен разкрай се.Била изтрила всичките ни снимки и всичко свързано с мен.Въпреки всички тези неща и обрущането на ситуацията и тези гадни думи от моя и нейна страна аз пак искам да съм с нея.Хората ми казват да я забравя но как бих могъл.След като тя бе толкова добра с мен в някой отношения че само като се сетя ми се плаче.Искам да я намразя за да ми е по-леко но как да го направя искам да я накарам отново да ме обикне за да и докажа че съм повече от това което в видяла през последния месец-един нещастник който само я моли да е с него.Чудя се как да го направа как да си я върна но не знам дайте съвет.Знам че още ме обича но толкова дълбоко го е скрила че виждам в очите и само омраза. плс помогнете дайте съвет или нещо такова