- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърдите ви!!!
Как ви а вашите гърди (малки, големи, твърди, по увиснали) и какви са зърната и ореолите около тях? Моите не са много големи, зърната ми са малки и твърди, а ореола около тях тъмен.
такиа харесвамПървоначално написано от Polita
![]()
моите са си перфектниобожавам си ги
нито много меки,нито много твърди,с перфектна форма![]()
I can't stop myself from loving you <3
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
pJeZliOo
да се чувства предупреден за 3-дневен бан като първа стъпка, ако продължава да с неподходящите си изцепки.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Твърди естне съм на 100 да са увиснали
. Малки зърна.Не са малки,но винаги може и още.
![]()
чашка б. стегнати, много кръгли с малки зърна и светъл ореол. :P
Мойте са си супернито огромни нито малки, по-малки зърна и не са нито меки нито твърди/ а средно/
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
85D прилично добре за големината си с мека кожа,приятни за облягане и сладък сън върху тях.
Попринцип големи за телосложението ми,но достатъчно,за дас привлича вниманието.Зърна с розов ореол пропорционален на големината с малко щръкнало по средата.
Топлят идеално и действат успокояващо.
Не ги мъча в много стегнати сутиени,защото им стават на рани.
Момчета-винаги доволни.
Първоначално написано от sexteacher
Ми нося размер Б.. И не са увиснали..Не смятам че момичетата на тази възраст може да има увиснали гърди.. Разбира се са с много мека можа и си ги харесвам..
![]()
Времето е еднакво за всички, всичко е въпрос на организация.
Мойте са си нормалнинито малки..нито меки... нито увиснали
![]()
![]()
Изтрих идиотските мнения, латиница, километричните цитати, общия чат.
Подмазвачите да се спрат с глупавите си коментари в темата.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
моите са голеи,твърди и с малки зърна..колкото да висването не сме на 50 че да са такива![]()
Прелест и моите са такива и аз ги обожавам :PПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Before you die you see The Ring...