.

Виж резултатите на анкетата: Кое е най-добрия вариант за отстраняване на космите от краката?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Бръснене

1 2,70%
  • Кола маска

22 59,46%
  • Епилация

14 37,84%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Епилация,бръснене или кола маска ?

Това лято съм решил да си махна космите от краката.Дали гейско,или пък не-не ме интересува особено.Въпроса ми е:да ги обръсна или коламаска?Коламаската немога да си я направя сам,та закова клоня към епилатор или самобръсначка.И каквото и да кажете за по-удачно,кажете ми с какъв крем да се мажа да няма пъпчици от раздразнената кожа.Не,не просто крем-името на крема ми трябва.
    Благодаря Ви
    Бъди творец, но твори и простотия

Повече от фен
    ОПРЕДЕЛЕНО кола маска

Повече от фен
    купи си от аптеката кола маска и си направи мн е лесно и най ефективно не боли , казва се течна к.маска Джанкар

Мега фен
    Град
    <3
    Гейскоо, гейскоо, гейскоо *сочи с пръст*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

кола маска

преди да отговаряте поне четете бе..

Към автора: Колата маска и епилатора определено болят .. но ефекта е по - дълготраен .. с бръсначката става за 20тина минутки, без болка, но след 1вия месец ще те домързи да се бръснеш през ден ..
    Прецени си сам .. аз лично имам много ниска търпимост за болката ии съм избрала най - лесния и не чак толкова ефикасен вариант ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ми чесно казано и епилацията е добра и колата маска е добра,аз лично ползвам епилатор и косми ми излизат след 3 седмици,а понякога и чак на 4-тата седмица,а имай в предвид че след продължителна употреба на епилатор след време ще почнат козмите да ти изчезват и да не ти излизат въобще и дори оредяват,ама ти си прецени аз съм за епилация с две ръце

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    аз съм за епилация с две ръце
    +

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    кола маска - по добре да те боли малко ,но пък ефекта е по-добър и дълготраен
    е най-добре си е фотоепилация ама парите ,които трябва да се дадат са си мноого. Иначе след 3-4 отивания и немогат да ти пораснат косми.

Голям фен Аватара на alehole
    А относно жените на интимните места ползвате ли епилатор ? На мен отначало под мишниците ми се появяваха капки кръв,а по триъгълника не съм пробвала и мисля да пробвам,но искам съвети от вас.. и също от триъгълника надолу слизате ли с епилатора? (леле ебати болката ;( )
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Голям фен Аватара на alehole
    Относно автора почти всички приятели,които познавам използвам Кола Маска Но най-дълготраен е ефекта с епилатора и като си го купиш 1 път няма да даваш пари за всяко посещение при козметика Но както решиш и двете са добър вариант сравнение с бръсненето !!!
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    А относно жените на интимните места ползвате ли епилатор ? На мен отначало под мишниците ми се появяваха капки кръв,а по триъгълника не съм пробвала и мисля да пробвам,но искам съвети от вас.. и също от триъгълника надолу слизате ли с епилатора? (леле ебати болката ;( )
    Ами аз съм пробвала на триъгълника и не боли кой знае колко,мисля даже тея дни пак да пробвам ама нацяло да ги махна,че миналия път се отказах и аз нз що,макар че не ме болеше много

Град
    Somewhere;p
    Не е гейско и най-добре с епилатора... В краен случай ги бръсни...
    ...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    аз съм за КОЛАТА МАСКА!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен
    Кола маска определено.Отскубва космите от корен и кожата е мекичка след това.

и аз гласувам за кола маска - може да боли ама има дълготраен ефект. първия път ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди на козметик, на мен ми взеха 25 лв, обаче после месец и малко... никви косми, после почнах сама с епилатора. не избирай бръсначката, после на всеки 2 дена тряя да се бръснеш ... досадно е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си