.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

ти нормална ли си да се самоубиеш заради някав идиот и на мен ми се случи сащото и то миналата седмица знам как боли. всеки ден отивам на даскало с фълшива усмивка права се на щаслива а отватре плача искам да не ме боли но разбери просто не си струва да сложиш край на живота си заради едно момче и заради тва че приятелката ти е тръгнала с него оставиги кажи им майната ви не им обращай внимание намери си някво супер красиво гадже и им се изфукай тва е

Ле-ле,преставям си, че ти до 12 ще доживеш ли.Писнало ми е такива като тебе лигли тип "Емо" с бритонче вече и голяма работа.Вземи се в ръце бе,писнало ми е да ги гледам такива дето на 11 дори в пубертет не са влзезнали ми се мляскат по коридорите в училище.

Someb0dy told u..how much i Love u !?

Супер фен Аватара на spopi
    и аз така се чуствах в началото
    Но живота продължава
    Сега съм си много добре макар че се промених и никои не може да ме познае

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Точно така да се самоубие. Да си гледа кефа. Да не и пука за майка й и баща й и т.н. ... :Х

Така ли ?! Само ти ли ??? И аз не искам да живея, но за по- лоши неща. Както се казва "Да ти имам проблемите" . Ти поне си имала приятелка,та която гаджето да ми отнеме, а аз и приятелка нямам, но какво от това ? знам, че има и по зле и това е. (Винаги може и по- зле. Разбира се винаги може и по добре ;д .)

НО колкото и да не ми се живее не съм егоистка (може би за жалост) и до сега не съм се самоубила, защото на мене ще ми е добре, но за мама, тате и всички други от семейството ми какво ще им е ,а ???

МНОГО си права аз съм в същото положение като авторката и също като теб нямам приятелки, но живота е радост и тъга и каквото и да става живота продължава главата само напред, и нагоре.
    Хора много , Човеци малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си