.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

...Моля ви за помощ...

Хора преди време със една от нашия клас бяхме гаджета преди около 2години но я зарязах защото все едно бяхме приятели само се разхождахме не се прегръщахме просто нищо...Сега искам да сме гаджета но тя е била със някъф друг 1година и неможела да го забрави някфи такива имала с него най хубавите моменти пък ми вика той като го зарязах един път ми вика немога без твоите целувки ли нещо такова каза.Моля ви помогнете сега искам да сме гаджета но незнам тя ми говори само за оня че искала да бъде само с него... помогнете дайте идея как да я впечатля или нещо от типа.

На колко сте?
    Щом е била година с другото момче предполагам ще го забрави трудно.
    Бъди до нея, бъди търпелив, покажи разбиране и изчакай историята с бившия да свърши напълно,
    за да не останеш разочарован.
    Singin' dont worry about a thing..
    cuz' every little thing gonna be allright!!

Град
    Велико Търново
    ако наистина си харесва него ,или има чувства някакви към него няма да вземе много присърце каквото и да направиш,за да я впечатлиш,най-много да й станеш досаден. Щом ти е казала,че неможе да го забрави и иска да е с него (ако наистина е така де ) не се мъчи .,няма смисъл .

Град
    Еми много неща е писала в Skype ... Писала ми е не те харесвам миналото си е минало просто искам да съм само с ***** и никой друг набий си го в главата. Това ми писа но немога да го приема... Моля помогнете какво да направя освен това което ми казахте... В момента те не са гаджета а тя му предложила да станат той и отказал заради друга...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436
    Еми много неща е писала в Skype ... Писала ми е не те харесвам миналото си е минало просто искам да съм само с ***** и никой друг набий си го в главата. Това ми писа но немога да го приема... Моля помогнете какво да направя освен това което ми казахте... В момента те не са гаджета а тя му предложила да станат той и отказал заради друга...
    eми тя хар друг примири се
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Не разбираш харесвам я много многоо...И се опитвам да стане нещо нз..

Примири се, няма как.Имал си я, постъпил си глупаво - загубил си я.Няма начин да си я върнеш и още по-малко щом има чувства към друг.Това женската гордост е голямо нещо, от мен да знаеш !

Град
    Благодаря на всички които се включиха в темата но все пак беше забавно.До някъде..

Чак забавно не ти е било, но .. примири се, не всичко в живота е лесно и хубаво.Ще срещнеш по-добра от нея, въпрос на време е, спокойно.Само не се отчайвай

Пропуснал си шанса ..

Щом не те харесва .. поне и бъди приятел ... така няма да ти липсва .. подкрепяй я .. искай само най-доброто за нея .. бъди с нея в добри и лоши моментии .. Някой ден тя това ще го оцени ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^^ Трудно ще останат само приятели като се има в предвид, че момчето изпитва нещо повече към нея. По-добре да прекратят всякаква комуникация.

Иначе... откажи се, бе. Момичето ти е казало в прав текст, че иска другия, ти пак се втикаш - не ставай нахален!

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Човек тя му предложила той и отказал .... Хах да видим до кога ще го харесва тоя урод мазен ... пффф ай ся да не го бият че жал ме е

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Примири се, няма как.Имал си я, постъпил си глупаво - загубил си я.Няма начин да си я върнеш и още по-малко щом има чувства към друг.Това женската гордост е голямо нещо, от мен да знаеш !
    И аз съм на това мнение

изпуснал си влака пич.. нямаш шансове.. зарежи я и си намери друга
    Живей един път, но както трябва
    cлънцето няма цяла вечност да те радва.
    Граби със шепи, обичай всеки
    kраят не тежи, ако дните ти са леки.

Град
    Пфф ако исках щях да си намеря друга ама искам нея Всеки ден тя преглежда тая тема ама нищо не пише щото нз как да си напрай acc

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си