.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Първа прегръдка

Сигурно няма човешко същество, което да може да преброи темите за първата целувка. А спомняте ли си как за първи път се гушнахте с някое момиче/момче? На колко?

Моят дебют беше на 16 декември миналата година, таман деня преди да се навършат 106 години от първия полет на братя Райт. Когато се разделяхме след училище, една приятелка просто попита "Може ли да те гушна?". Отговорих "ОК". Не усетих почти нищо, просто за няколко секунди бях сложил ръце на кръста й. Цялата вечер след това ми беше някакво странно...
    Positive rate, gear up!

Ами .. всъщност първата прегръдка не я помня добре, не ми е направила голямо впечатление може би, знам ли .. Мисля, че беше в детската градина.Харесвахме се с едно момче ( е то едно харесване беше, ама както и да е ). Та беше преди мн години, но си спомням добре и с това момче и до ден днешен сме приятели.Не се отделя от мен, започнах училище и той се настани в коя клас.Заминах от това училище, смисъл кандидатсвах в друго, той пак дойде в моя клас, голям е преследвач Ииии харесвахме се с него и той имаше рожден ден, а аз му бях направила картичка, на която бях нарисувала ръката си, понеже това го правих най-добре по онова време След като духна свещичките му подарих картичката и той ме покани да танцуваме ( в детската градина имаше нещо като ритуал рожденника да танцува с момичето, с което си избере посредата на учебната стая.)И така покани ме, тънцувахме и накрая ме гушна, цунка ме по бузата и ми каза, че ще ми напише любовно писмо, в което да изрази чувствата си.Бил го гледал в някакъв филм и много му допаднала идеята, но не можел да пише и щял да накара сестра си да напише писмото.Спомням си с какво нетърпение го чаках и накрая го получих .. дори още си го пазя

Всъщност не го помня този момент, защото сигурно съм била в детската ..

Първата ми прегръдка беше през 2008 октомври месец когато тръгнах с милотоо .. И до ден днешен ходим .. Много го обичамм . . и първатаа ми целувка беше тогава .. Бях на 14 и той също ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Помня точно определени прегръдки, но не и първата...
    Едит: Темата е доста приятна. Браво.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Първата ми прегръдка с момче не я помня ... Била е преди многооо години
    За сметка на това помня първата ми прегръдка със сегашния ми приятел Беше на 12.07.2009год. в басейна на хотел Шумен (в Шумен естествено ) ... Водата беше хипер студена,а и по принцип имам страх от дълбочини,но все пак влязох с една приятелка.Да обаче в един момент ми стана адски студено,започнах да треперя и да дишам трудно,а и бях на средата на басейна ... Обзе ме лека паника (заради фобията) и не можех да мръдна на никъде Тогава моя ме видя,гушна ме и ми вика "Зори,спокойно,държа те!Върви към стълбичката." ... Обаче не успях да помръдна и на края шматката ме вдигна и ме изнесе После ме гушкаше до стаята,защото цялата треперех Еххх кой да предположи,че почти 5 месеца след това ще тръгнем
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Когато бях в детската градина
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не я помня. Но помня първата с първия ми по-сериозен приятел.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Такива от детската градина не помня.
    Помня първата прегръдка със сегашния ми приятел. Тогава ме беше много срам, стигнах до мястото където трябваше да се видим и вече бях готова да се обърна и да си тръгна, бях решила, че съм луда и нямам работа там Е не си тръгнах, останах леко вцепенена, някак си стигнах до него, цялата трепереща, сърцето ми ще изскочи и той само ме гушна. Почувствах се много сигурна и в същото време си повтарях "Успокой се, стига, спокойно, ще ти литне сърцето. Спри се! ". Още от тогава много ми пукаше за него, толкова ме беше срам, все едно мъж не бях виждала, ужас

Град
    Шумен
    ами, прегръдки много .. с момчета, с момичета, с кучета - колкот ти сърце иска . ние попринцип с всички си се гушкаме за поздрав.

но първата прегръдка с приятеля ми помня. Беше на 31.12 последобед . Цяло лято си я чаках и после ми беше едно такова хубавко и топличко (въпреки, че то и без това си беше доста топло навън за декември месец)
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Sофiiя City xD
    никакъв спомен за първата точно, сигурно и мойта е била в детската иначе имам някаква снимка, на която съм на около 4-5 и с някакво момче сме се награбили и той ме целува

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Голям фен Аватара на gret4ety
    хахах аз помня първата прегръдка с момче Казваша се... Ремзи май Бяхме излизали някаде навън и като се разделяхме и той ме гушна и ми каза чао

Първата си прегръдка не помня .. Но помня първата си прегръдка с приятеля ми. Беше ма 20.08.09 беше страшно хубаво и тази прегръдка беше най-дългоочакваната и мечтана до сега

Помня само първата прегръдка с момчето, в което сега съм влюбена. И то беше баси прегръдката - както си вървим трябваше да се разменим местата и взехме, че се блъснахме.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от hopekiller
    И аз така.Наистина хубава тема Най-сетне нещо свястно, а не боза =))
    А със сегашният ами вчера беше първата.Бяхме в колата му. . говорихме си вече часове и той по-едно време "уф много си сладка" и ме гушна =))

Мега фен
    Град
    <3
    Аз пък помня! Беше на 17 март 2008 някъде към обяд <3 И до днес гушкам същия човек и го обожавам <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    е как да не я помня-супер комичното беше понеже момчето тръгна да ме гушка още за здрасти на първото ни виждане,а аз стоях като пън и в общии линии не зацепих как толко бързо скъси разстоянието помежду ни...е,не беше кой знае каво прегръдката,защото и човека няма да остави особена следа в живота ми..за сметка на това ,след това съм имала супер много незабравими прегръдки-особено сега ми е на сърцето една от вчера

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от hopekiller

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ми първата прегръдк с момче ще да е била мнооого отдавна... щом имам снимка като малка как налитам на некво момченце, а съм била на 2г. Но първата съществена прегръдка с човек, в който мисля, че съм влюбена беше преди 5 месеца....Гушкахме се тоооолкова дългоооооо....жалко че не станаха нещата между нас...както и да е
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    million miles away (:
    Първата като цяло не я помня,но помня първата от значение за мен.
    Бях на 13 и беше с един многоценен човек в живота ми,който все още е такъв и такъв ще си остане завинаги.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Най-първата ми не я помня.Помня първата ми прегрътка с един точно определен човек.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    За първата целувка съм разказвала, но за първата прегръдка ..
    Хмм.. спомням си с кой беше, но нямам идея как е било ..

Но пък си спомням първата прегръдка с приятеля ми.. беше най-прекрасната, все едно докосваш някое друго измерение.. Оф, спирам да мисля за това......
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Лятото на 2009 - бях луда по него.
    Дивотии на поразия, не знам защо го направих.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Всъщност не го помня този момент, защото сигурно съм била в детската ..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

миии на 10 или 11 години бях....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си