- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- апффф. ;xx пак прецаках всичко ;xx
Така .. с най-добрия ми приятел ( поне го мислих за такъв ) се скарахме .. всичко започна от тва, че той разбра, че аз пуша и ми се ядоса адски много .. каза ми, че не бил толкова ядосан, че пуша, а че не съм му казала .. и така .. той ми се разсърди и нашата компания сега не ми говорят.. толкова гадно ми става .. а него го усещах като много .. много добър приятел .. него не го знам за каква ме е мислел .. като му звъня не ми вдига .. и днеска се засякохме в центъра .. и той дори не е поздрави .. а го видях, че ме погледна
![]()
![]()
живей за себе си,не за другите.
квото ти прави кеф,тва прави..
все пак той не може да ти определя живота,кво да правиш и кво не.
ще ти се отсърди,когато му потрябваш-бъди спокойна.
ако говорим за истински/фалшив приятел,и в двете страни спада.
щом те обича приятелски,ще ти прости и няма да се сърди за глупости.
извини му се,напиши му нещо,измисли..действай..
Не се кахъри, скоро ще му писне да ти се сърди, ако само цигарите са му проблемътА ти можеш да се опиташ да говориш с него, да си кажеш мнението и ако искаш- да му се извиниш или накараш, че ти се сърди за глупости.
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
В крайна сметка не за другите, за себе си живееш. Явно се е засегнал, защото е мислил, че си споделяте всичко, а ти не си му казала. Загрижен е. Това да пропушиш нее хубаво, смисъл почнеш ли рядко се отказваш, въпрос на психика. Обясни му, че така си сметнала за добре.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
15Първоначално написано от Pustinqchka
![]()