.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

приемане в болница

От няколко дни съм болна и днес сутринта нашите извикаха лекар. Прегледа ме и каза, че имам пневмония и се налага утре да вляза в болница Лекарката ни е позната и майка ми я пита какво да си взема. Тя каза, че нямало нужда от пижама, защото щяла да пречи като ме преглеждат Някой бил ли е скоро в болница и знае ли дали трябва да съм без дрехи под чаршафа?
    На 11 г. съм

Бил съм в болница, преди 5 години някъде...Да знаеш че храната е гадна,някой да ти купува, ако не ти хареса там.Вземи си някви кръстословици, списания, нещо да се занимаваш.За пижами не се сещам, който както си иска

За храната и списанията - ясно. Питам за дрехите, защото ще си умра от срам, ако съм без нищо

dawd

Ако беше така щях да стана лекар...
    Несе притеснявай взимай си пижама няма проблем....

Все пак аз ще бъда в детското отделение
    Много ясно, че ще си взема,ама лекарката каза, че сестрите ги мяхат, защото им пречели при прегледите и изследванията

Аз съвсем скоро бях по прегледи и прекарах една нощ в болница. Макар че съм по-голяма, като ме приеха по спешност, ме сложуха на една маса и сестрите ме съблакоха съвсем... няма от какво да се срамуваш, те постоянно виждат голи хора и надали обръщат внимание

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е как постоянно ще си гола.Била съм като по-малка в болница,ама такова нещо нямаше...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Re: dawd

Цитирай Първоначално написано от xkorem

иначе за авторката-бързо оздравяване и кратък престой в болницата желая

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Все пак преди вашите да те запасят със 100 килограма храна нека първо да изчакаш сестрата да ти определи диетата, защото после няма да можеш да ядеш всичко.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: приемане в болница

Цитирай Първоначално написано от mucunka98
    От няколко дни съм болна и днес сутринта нашите извикаха лекар. Прегледа ме и каза, че имам пневмония и се налага утре да вляза в болница Лекарката ни е позната и майка ми я пита какво да си взема. Тя каза, че нямало нужда от пижама, защото щяла да пречи като ме преглеждат Някой бил ли е скоро в болница и знае ли дали трябва да съм без дрехи под чаршафа?
    На 11 г. съм
    твоята ОПЛ е за НОбеловка щом на стесткоп хваща "пнвмония"при 11годишен пациент..

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Аз съм боледувала от пневмония като по- малка и нито веднъж не са ме карали да се събличам гола За изследванията сигурно ще ти поставят едни залепящи се слушалки на гърдите, но от кръста надолу нямат работа И никаква диета не са изписвали, наште ми носиха манджа
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Re: dawd

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от xkorem

иначе за авторката-бързо оздравяване и кратък престой в болницата желая

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Кажи на майка си да говори с някой от болницата и да ти направят рентгенова снимка, защото само на слушалка пневмонията трудно ще се чуе. И си носи пижама

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си