- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- приемане в болница
От няколко дни съм болна и днес сутринта нашите извикаха лекар. Прегледа ме и каза, че имам пневмония и се налага утре да вляза в болницаЛекарката ни е позната и майка ми я пита какво да си взема. Тя каза, че нямало нужда от пижама, защото щяла да пречи като ме преглеждат
Някой бил ли е скоро в болница и знае ли дали трябва да съм без дрехи под чаршафа?
На 11 г. съм
Бил съм в болница, преди 5 години някъде...Да знаеш че храната е гадна,някой да ти купува, ако не ти хареса там.Вземи си някви кръстословици, списания, нещо да се занимаваш.За пижами не се сещам, който както си иска![]()
За храната и списанията - ясно. Питам за дрехите, защото ще си умра от срам, ако съм без нищо![]()
Ако беше така щях да стана лекар...
Несе притеснявай взимай си пижама няма проблем....
Все пак аз ще бъда в детското отделение
Много ясно, че ще си взема,ама лекарката каза, че сестрите ги мяхат, защото им пречели при прегледите и изследванията
Аз съвсем скоро бях по прегледи и прекарах една нощ в болница. Макар че съм по-голяма, като ме приеха по спешност, ме сложуха на една маса и сестрите ме съблакоха съвсем... няма от какво да се срамуваш, те постоянно виждат голи хора и надали обръщат внимание
Е как постоянно ще си гола.Била съм като по-малка в болница,ама такова нещо нямаше...
![]()
Първоначално написано от xkorem
![]()
иначе за авторката-бързо оздравяване и кратък престой в болницата желая![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Все пак преди вашите да те запасят със 100 килограма храна нека първо да изчакаш сестрата да ти определи диетата, защото после няма да можеш да ядеш всичко.
твоята ОПЛ е за НОбеловка щом на стесткоп хваща "пнвмония"при 11годишен пациент..Първоначално написано от mucunka98
Аз съм боледувала от пневмония като по- малка и нито веднъж не са ме карали да се събличам голаЗа изследванията сигурно ще ти поставят едни залепящи се слушалки на гърдите, но от кръста надолу нямат работа
И никаква диета не са изписвали, наште ми носиха манджа
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Кажи на майка си да говори с някой от болницата и да ти направят рентгенова снимка, защото само на слушалка пневмонията трудно ще се чуе. И си носи пижама![]()