.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

вярно ли е ...

Днес с приятеля ми правихме секс без кондом,като бяхме убедени,че ще се усети на време.Акта беше около 2-3 минути и той неочаквано свърши.Уж се усети на време но когато се пипнах имах семенна течност долу,както и имаше няколко капки на чаршафа.Той е почти сигурен,че го е извадил на време.Но не сме много сигурни.Един познат ми каза,че ако бутна долу един аналгин има действие.Моля за вашата помощ.Някой чувал ли е за подобно нещо защото нямам възможност за escapelle,ако някой знае моля за помощта ви.И ако е вярно след колко време най-късно мога да го направя,защото в момента нямам

П.П Моля за компетентни мнения,без нападки.Винаги се пазим,но този път нямахме нужните средства.

П.П2 Търсих подобна тема но не открих,освен тази за предеакулационната течност.Ако има такава тема...ключ.Благодаря предварително
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    не си пъхай хапчета ами вземи от някой пари на заем и ще спиш спокойна

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Oххх мале тва с аспирина не гопрай-вчера таман за тва ни разпрааха,хич не е верно тва с аспирина,земи Ескапеллеее
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Нищо ти няма, ако не си в овулация - не се притеснявай!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Голям фен Аватара на Emilen
    Притеснявай се! Никой не може да ти гарантира, че няма да забременееш. Примери за подобни случаи има доста. Както го описваш, изглежда е успял първия път да цвъкне вътре... Според мен, ако са минали по-малко от 5-6 секунди от ваденето, преди първия път да еякулира навън, вероятността за изпускане вътре е много голяма.
    Евентуално бебе ще бъде ли прието или го очаква изстъргване в зародиш и хвърляне в кофата?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Винаги има опасност То даже с хапчета има 1% възможност, а ти така.Все пак сама си усетила семенната течност в себе си взимай ескапел утре. Вземи пари на заем.Все някой приятел ще ти даде.Пък и приятелят ти едва ли иска да става баща Той да ти го купи Ако не вземи пари на заем, заклевам се ако бях при теб, аз щях да ти го купя директно.Не си прави майтапи с тези неща, защото може да излезне скъп майтап

Голям фен
    Град
    Варна
    хахаха 2-3 мин акт, приятеляти е голям "полов атлет" от 2-3 минути те задоволява Ти като знаеш че е толкоз бърз що му даваш без презерватив.Сега е нормално ТОИ да отиде да ти купи Ескапел щото тои е направил белята, да намира от някаде 30 лв и да хуква.

Какво значи "нямахме нужните средства"?!?! И той е ПОЧТИ сигурен Или е сигурен или не!!! А имаш ли средства да гледаш бебе ? Толкова ли сте загорели,че не можете първо да си вземете презервативи и тогава да правите секс ?!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
    Нищо ти няма, ако не си в овулация - не се притеснявай!
    Станислава

Ами освен да провери чек-лампата си за овулация, друго не се сещам...

Ми не се стърпях... Чак и микроскопското изследване на слюнката не дава достатъчна гаранция и производителите на портативни микроскопи предупреждават, че устройствата не могат да се ползват като средство за контрацепция. Как да определи, според вас с абсолютна сигурност дали е в овулация? А вие сте се хванали "ако не си в овулация..." Айде честно: ако бяхте на нейно място щяхте ли да спите спокойно, мислейки, че "не сте били в овулация"?

2-3 минути? Да си пъхнеш аналгин? Нямате пари за *презратрив ? Ти сериозно ли?

* - лаф на циганката от Господари на Ефира

офффф

не че нямахме средства си4ки аптеки бяха затвоорени денонощните и видеотеките са на другия край на града а тя трябваше да се прибере в 9 9 и 30 а случката стана 20 преди тя да трагне мислиш ли че щяхме да имаме време да ходим да купъваме и акта не беше 2 3 мин ами мойе би 10 и бях адски възбуден а тоя дето се прави на интересен маи си личи че ти си нямаш хал хабер от секса ако не си чувал аз ще ти кажа без презерватив сваршваш мн по барзо а и зависи от възбудата.Спрете да нападате без да си нямате и идея каква е била ситуациата просто попитахме дали става тва с аналгина

Ей, ще взема да обещая памперси за три месеца за първата "щастлива" мама от форума, която "гръмне", благодарение на всичките тези експерименти и мераци...
    Сценарият го виждам както при една позната: Без презерватив, "тотален контрол", "ма к'ви са тия глупости за предеякулационни течности", "дойде ми", "пак ми дойде", "мам*а му, дебелея!" и накрая гинекологът: "Това дете желано ли е? Бременна си 24 седмици. Цветна бременност.".
    Само си играйте!

според мен е повече от нужно да си купиш Ескапел.
    PS:не се правя на разбирачка , давам си мнението

Като си бил толкова на зор, да ти е врътнала една свирка и готово....баси оправданието...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Oххх мале тва с аспирина не гопрай-вчера таман за тва ни разпрааха,хич не е верно тва с аспирина,земи Ескапеллеее
    +1

Цитирай Първоначално написано от sexteacher
    kak da si sloja moq snimka na profila a ne ot site... sorry che ne pisha po temata samo da mi obqsni nekoi posle shte delete comments
    Сега по темата,мисля ,че трябва да си вземеш тест..

Случвало ми се е. Бебе НЕ се прави толкова лесно. Верно, че веднъж ще стане, ама не се трови с хапчета. И без т'ва и хапчето и аборта са си достатъчно вредни. Изчакай и ще видиш, че нищо ти няма, щом не си била в овулация ... пък и да си била ... не става толкова лесно

Мдааа....карай си на тоя принцип Накрая ще има като от един филм:

- Деца, какъв въпрос задаваме като срещнем някой чичко?
    - Ти ли си нашият татко?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ескапел...Нека приятелят ти купи ... Той е виновен..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Това с аналгина не знам от къде си го чула, ама... Абе хора от къде ви идват такива "гениални" идеи? "Да бутна аналгин долу"
    Виж тук - http://www.durex.com/bg-bg/sexuallif...afterpill.aspx
    Ама вие как се хващате да правите секс? Не, че нещо, ама аз преди да го направя вече бях изчела с подробности как се слага кондом; какво се прави, ако се скъса; как действат противозачатъчните; ако правим секс без кондом, има ли как да избегна забременяване.
    Не се ли информирате преди да предприемете нещо?
    Първо на първо той дори и да усети кога ще дойде, по време на самия секс момчето пуска предякуарна течност, която също съдържа сперматозоиди и положително можеш да забременееш от тях. Така че версията "ама той ще ме пази" хич не е гаранция. Още повече - да се спреш в най-якия момент едно, че е супер гадно да си развалиш кефа, второ, че е доста трудно да се противипоставиш на желанието да свършиш в този момент...
    The reasons of love... <3

Е, не е чак толкова трудно да се самоконтролираш, но изисква известно себепознаване. Аз съм си го позволявал при една дългогодишна връзка, за която вярвах, че е "истинската". И ако беше станала грешка, със сигурност нямаше да се прави аборт. Но първо използвахме презерватив, докато се уверих, че наистина го мога това. Приехме евентуалните рискове. Но е безумие да рискуват хора, които са наясно, че всяка грешка ще се завърши на "магарето".

yuyuto , ние също сме образовани на тази тема.И ако не си прочела цялата тема,там споменах,че съм на ясно за предеякуларната течност. И "гениалната" идея не е моя,явно ми го е казал някой човек с "гениални" едеи,помолих за компетентни отговори само и единствено по темата,защото се интересувам от помощта ви,не от нападките.Занм,че постъпката беше глупава и не е виновен той, и двамата сме и виновни, и невинни.Той се владее успешно попринцип,дори когато го правим с презерватив,защото имаше и случка със скъсан презерватив.Така,че и кондомите не са много сигурни.

П.П Благодаря за отговорите ви. [/b]
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Ето конкретен отговор: НЕ Е ВЯРНО!
    Първо: Твърдението не е за аналгин, а за АСПИРИН. Имаше тема, в която стана дума за "бабешките" методи. По принцип съм против тях, независимо, че имат известен научен смисъл.
    Второ: Приеми отговора буквално така: Не е вярно. Използвай съвременни методи, за да не съжаляваш после.Трето: За обвиненията към приятеля: Този секс, от който може да се забременее изисква поне двама партньори, при което трябва да са с различен пол. Като акт, извършван по взаимно съгласие, в никакъв случай не може единият да е виновен, а другият-не. Най-малкото и двамата са приели риска. Момичето е заело принципно правилна позиция на осъзнаване на собствената отговорност. Не нападайте приятеля й-по ирония на съдбата, утре точно на вас ще се случи.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Реално погледнато, има известна степен за успех с аспирина, но не рискувай. Може да доведе и до усложнения. Ацетилсалициловата киселина в него може да е вредна за естественото овлажняване на влагалището и да предизвика парене и гадене. Казвам "може", не че ще се получи. Но най-добре вземи Ескапел. Не си прави експерименти, ок
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си