.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Пффф тая кво й има ?

Абе хора с бившата се разделихме и от тогава тя всеки ден непрестано ми пиши по скайп,прави ми намеци,но когато и кажа все още имам чуства тя ми вика "Емммм не знам" ? После пак пише..няколко пъти я рязах,но тя просто не спира..каних я да излизаме тя ми отказва,твърди,че обича друг,но неспира и неспира да ми пиши,аз я режа..казвам й че неискам да имам нищо общо вече че всичко е минало и да си гледа живота а аз моя,но тя продалжава..и по-яко почнах да я режаа но неспира просто неспира и блоквал съм я и сично но все намира начин да продалжи искам да се спре просто да ми признае че има чуства (ако има)или да ме остави..но нито едното неправи

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ТИ КОЛКО ТЕМИ ШЕ ПУСНИШ ВЕ ПРЪШЛЯК
    If I played you like a toy?

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Пффф тая кво й има ?

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Абе хора с бившата се разделихме и от тогава тя всеки ден непрестано ми пиши по скайп,прави ми намеци,но когато и кажа все още имам чуства тя ми вика "Емммм не знам" ? После пак пише..няколко пъти я рязах,но тя просто не спира..каних я да излизаме тя ми отказва,твърди,че обича друг,но неспира и неспира да ми пиши,аз я режа..казвам й че неискам да имам нищо общо вече че всичко е минало и да си гледа живота а аз моя,но тя продалжава..и по-яко почнах да я режаа но неспира просто неспира и блоквал съм я и сично но все намира начин да продалжи искам да се спре просто да ми признае че има чуства (ако има)или да ме остави..но нито едното неправи
    опитва се да те накара да си и малкото кученце...

Кво очакваш от нас?

Блокирай я като не ти е приятно да ти пише и точка.
    Singin' dont worry about a thing..
    cuz' every little thing gonna be allright!!

Я вземи я питай и предстани да пускаш 50 еднакви теми...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Не зная какво си пишете с момичето, но може в момента ти да си човека, който използва, като "кошче за душевни отпадъци"...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: Пффф тая кво й има ?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    опитва се да те накара да си и малкото кученце...
    Absolutly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си