- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Килограми в излишък
Кой е казал,че трябва да се дебелее от чипс,вафли,Макдоналдс и така нататък?!Вярно е,че когато ти се дояде нещо подобно,можеш да си похапнеш без да му мислиш.Обаче да го превърнеш в ежедневно хранене е абсурдПосъветсвай се с диетолог,фитнес инструктор или някоя бременна жена например,която умее да се храни и стабилно,и полезно.Не си съсипвай здравето с боклуци за някакви си килограми.
Успех :P
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
о мама ме караше в 3ти клас беше толкова отвратително 4е като го преполових вече почнах да ги пускам в тоалетнатаПървоначално написано от FlowerPower
![]()
![]()
Не ти препоръчвам да преяждаш нито пък да се тъпчеш с мазни и сладки неща. Ако след някоя и друга година ти се промени метаболизма и почнеш да пълнееш ще е много трудно да спреш и да почнеш да се храниш здравословно. Най-добре е да минеш на разделно хранене наблягайки на въглехидратите. Чрез този режим тялото от само себе си регулира теглото - тоест ако имаш кг в повече сваляш а ако си под нормата - качваш. Наблегни на ориз, картофи, пълнозърнест хляб, сирене (по-мазно е от повечето кашкавали), овесени ядки, спагети, макарони и други нудели. Месото, рибата, яйцата и другите млечни продукти имат сравнително малко въглехидрати а и комбинирани със салата твърде малко калории (ако пък ги комбинираш с въглехидрати като хляб или картофи комбинацията става нездравословна). Ествствено си позволявай и сладки неща или нездравословни комбинации но според мен е по-добре да ги избягваш. По принцип на момичета които в пубертета са били много слаби и са можели да ядат всичко след като навършат 18-20 им се променя метаболизма и почват да качват и после се чудят как да свалят кг. Та мисля че ще е разумно да почнеш просто да се храниш здравословно наблягайки на въглехидратите.
Диета не е режим само за отслабване...Първоначално написано от magiiito
Отиди на диетолог да ти изготви режим, подходящ за организма ти.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
заглавието ти е малко грешно.
иначе мисля,че се заблуждаваш нещо.ако имаше някакъв проблем родителите ти щяха да са забелязали и да са те завели на диетолог и на куп други изследвания,а нямаше да седиш и да пишеш във форума.говори с майка ти да те заведе на лекар
Според мен е добре да отидеш на диетолог,вместо да се тъпчеш с вредни храни и организма да ти се изтощава .![]()
Don't grumble-ther's awlays tomorrow!
My age is a mystery...
Ходи да тичаш! Така хем сваляш мазнини, хем качваш мускулна маса.
Първоначално написано от basscho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
въобще не прочете темата а?
Аз ще ти дам малко от моите. Аз имам около 10 кг. излишни!Стигат ли?Ех, да беше толкова лесно...
![]()
Да, кажи колко си висока?
за заглавието може да си права но родителите ми си изпокубаха косите от ядове покрай теглото ми , тъпкали са ме с лекарства който подсилват апетита, но без ефект. Иначе ей ся в средата на март накарах мама да ме води при диетологПървоначално написано от tonie__
.
ох добре ще ми дойдатПървоначално написано от stelkastel
![]()
![]()
Първоначално написано от MissHouse
![]()
ЗАВИЖДАМ ТИИИ ... ако изям това нещо точно до 2-3 дни ще съм 3 кила повече
Да ти имам и организма
![]()
П.С. Според мен си е изцяло до тяло... и аз имам такива приятели/приятелки...
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
И аз като бях на 13 бях кльощава, въпреки че ядох като прасенце.. Сега съм на 16 и имам доста натрупани излишни килограми.. Така че се радвай,че можеш да ядеш всичко, докато можеш...![]()
Fuck is good,
Fuck is funny,
A lot of people fuck for money,
If you think the fuck is funny,
Fuck yourself and save your money!!!
аз бях 15 и не съм се опитвала да качвам нищо.. сега съм нормална..малко под нормата ама така ми е добреПървоначално написано от titinkaa
ааа КФС е вариант :love:
Майкоо аз съм на 15 и тежа 48, а съм висока 163. Определено не мисля, че 35 килограма ти стоят добре, наистина трябва да понапълнееш. Но не си мисли, че става като се тъпчеш с боклуци, не забравяй плодовете и зеленчуците (бананите са супер калорични). Яж повече стестени изделия, ядки и т.н. Храни се постоянно щом ти се яде, но не се тъпчи много за да не напраиш някоя беля, и после да напраиш тема "Искам да сваля килограми". Мисля, че толкова е достатачно от мен
.