.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Кой е казал,че трябва да се дебелее от чипс,вафли,Макдоналдс и така нататък?!Вярно е,че когато ти се дояде нещо подобно,можеш да си похапнеш без да му мислиш.Обаче да го превърнеш в ежедневно хранене е абсурд Посъветсвай се с диетолог,фитнес инструктор или някоя бременна жена например,която умее да се храни и стабилно,и полезно.Не си съсипвай здравето с боклуци за някакви си килограми.
    Успех :P
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Нее, кви са тея съвети за бонбони и мак доналдс... Яж питателни храни като гъби с ориз, тлъсто месо, картофи с масло, яко сирене, хляб, кашкавал, може биволско кисело мляко... Но всичка да е домашно и здравословно, в смисъл да не е нещо с 10000 консерванта и тъпкано със захар. Можеш да дебелееш и здравословно Сладкиши- ок, ама да са домашни, примерно кексове, щрудели, палачинки, ала-бала...И още- рибено масло, макар че нз дали ще го изтраеш, аз лично ненавиждам
    о мама ме караше в 3ти клас беше толкова отвратително 4е като го преполових вече почнах да ги пускам в тоалетната

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Не ти препоръчвам да преяждаш нито пък да се тъпчеш с мазни и сладки неща. Ако след някоя и друга година ти се промени метаболизма и почнеш да пълнееш ще е много трудно да спреш и да почнеш да се храниш здравословно. Най-добре е да минеш на разделно хранене наблягайки на въглехидратите. Чрез този режим тялото от само себе си регулира теглото - тоест ако имаш кг в повече сваляш а ако си под нормата - качваш. Наблегни на ориз, картофи, пълнозърнест хляб, сирене (по-мазно е от повечето кашкавали), овесени ядки, спагети, макарони и други нудели. Месото, рибата, яйцата и другите млечни продукти имат сравнително малко въглехидрати а и комбинирани със салата твърде малко калории (ако пък ги комбинираш с въглехидрати като хляб или картофи комбинацията става нездравословна). Ествствено си позволявай и сладки неща или нездравословни комбинации но според мен е по-добре да ги избягваш. По принцип на момичета които в пубертета са били много слаби и са можели да ядат всичко след като навършат 18-20 им се променя метаболизма и почват да качват и после се чудят как да свалят кг. Та мисля че ще е разумно да почнеш просто да се храниш здравословно наблягайки на въглехидратите.

Цитирай Първоначално написано от magiiito
    каква диета като искаш да качиш...

може да се тъпчеш яко в Мак Доналдс :P
    Диета не е режим само за отслабване...
    Отиди на диетолог да ти изготви режим, подходящ за организма ти.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Пловдив
    заглавието ти е малко грешно.

иначе мисля,че се заблуждаваш нещо.ако имаше някакъв проблем родителите ти щяха да са забелязали и да са те завели на диетолог и на куп други изследвания,а нямаше да седиш и да пишеш във форума.говори с майка ти да те заведе на лекар

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    Цитирай Първоначално написано от tonie__

иначе мисля,че се заблуждаваш нещо.ако имаше някакъв проблем родителите ти щяха да са забелязали и да са те завели на диетолог и на куп други изследвания,а нямаше да седиш и да пишеш във форума.говори с майка ти да те заведе на лекар
    +1

Според мен е добре да отидеш на диетолог,вместо да се тъпчеш с вредни храни и организма да ти се изтощава .
    Don't grumble-ther's awlays tomorrow!

My age is a mystery...

Град
    Монтана
    Ходи да тичаш! Така хем сваляш мазнини, хем качваш мускулна маса.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от basscho

въобще не прочете темата а?

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Аз ще ти дам малко от моите. Аз имам около 10 кг. излишни!Стигат ли? Ех, да беше толкова лесно...

Град
    София
    Да, кажи колко си висока?

Цитирай Първоначално написано от EcstazyBaby
    А ти колко си висока,това също е важно. Инъче съм съгласна с другите писали преди мен. Започвай да ядеш повече тестени неща и т.н.
    157

Цитирай Първоначално написано от tonie__

за заглавието може да си права но родителите ми си изпокубаха косите от ядове покрай теглото ми , тъпкали са ме с лекарства който подсилват апетита, но без ефект. Иначе ей ся в средата на март накарах мама да ме води при диетолог .

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от basscho

въобще не прочете темата а?

Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Аз ще ти дам малко от моите. Аз имам около 10 кг. излишни!Стигат ли? Ех, да беше толкова лесно...
    ох добре ще ми дойдат

Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    закуска - сандвич
    обяд - пържени картофи с печена наденица
    вечеря голяма пица...
    ами моето меню например за днес е :
    1. 7:00 - нескуик, 2 мандарини
    2. 10:20 - чипс, финети, вафла
    3. 13:30 - пиле с орис и малко пържени картофи
    и крем карамел
    4. 17:00 - дюнер
    5. 20:30 - супа, салата и кремче
    ЗАВИЖДАМ ТИИИ ... ако изям това нещо точно до 2-3 дни ще съм 3 кила повече Да ти имам и организма
    П.С. Според мен си е изцяло до тяло... и аз имам такива приятели/приятелки...
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

И аз като бях на 13 бях кльощава, въпреки че ядох като прасенце.. Сега съм на 16 и имам доста натрупани излишни килограми.. Така че се радвай,че можеш да ядеш всичко, докато можеш...
    Fuck is good,
    Fuck is funny,
    A lot of people fuck for money,
    If you think the fuck is funny,
    Fuck yourself and save your money!!!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    пий бирена мая,ама иди до личната ти лекарка и я питай в кви доза да я пиеш,една приятелка в 1-ви клас беше 18кг,после почна да пие бирена мая и качи
    аз бях 15 и не съм се опитвала да качвам нищо.. сега съм нормална..малко под нормата ама така ми е добре ааа КФС е вариант :love:

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Майкоо аз съм на 15 и тежа 48, а съм висока 163. Определено не мисля, че 35 килограма ти стоят добре, наистина трябва да понапълнееш. Но не си мисли, че става като се тъпчеш с боклуци, не забравяй плодовете и зеленчуците (бананите са супер калорични). Яж повече стестени изделия, ядки и т.н. Храни се постоянно щом ти се яде, но не се тъпчи много за да не напраиш някоя беля, и после да напраиш тема "Искам да сваля килограми" . Мисля, че толкова е достатачно от мен .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

I ♥ machoka Супер фен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си