.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Комплекси

Hybrid View

Комплекси

Значи приятелката ми здраво се е комплексирала от тва че е ЛЕКО закръглена и постоянно се оплаква и се обижда, наистина и е тежко, а аз нямам и идея как да я обедяа че по важен е харектера и това е преходно че сега расте и след година ще е цъфнала и вързала ама тя не и не. Опитах да говорим но тя не слуша изобщо и си знае нейната ... PLS Help как да я убедя

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Комплекси

Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    Значи приятелката ми здраво се е комплексирала от тва че е ЛЕКО закръглена и постоянно се оплаква и се обижда, наистина и е тежко, а аз нямам и идея как да я обедяа че по важен е харектера и това е преходно че сега расте и след година ще е цъфнала и вързала ама тя не и не. Опитах да говорим но тя не слуша изобщо и си знае нейната ... PLS Help как да я убедя
    така е, закръглените не са апетитки...

просто я накарай да тичате заедно по 10 км сутринта, и да яде зеленчуци плодоже и яйца....

Мега фен Аватара на Chacho
    +безкрайност за Nakadah

Помогни й да отслабне.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    +безкрайност за Nakadah

Помогни й да отслабне.
    +
    Да ходи да бяга. Цял ден пред компютъра и ядене само в Макдоналдс няма да помогне.
    И естествено под ЛЕКО закръглена трябва да разбираме 1,55м 65кг нали??

Цитирай Първоначално написано от silversteinn
    +безкрайност за Nakadah

Помогни й да отслабне.
    +
    Да ходи да бяга. Цял ден пред компютъра и ядене само в Макдоналдс няма да помогне.
    1,60 - 62 кг някаде

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Това дали ще отслабва или не- не е важното в случая. Момичето се опитва да убеди приятелката си да се харесва каквато е. Като отслабне, ако е на същия хал, ще започне да се оплаква, че не е красива, например, дори и да не е вярно. Според мене обаче един човек не може да се промени само с чужда помощ, най- вече трябва сам да си помогне. Така че, говорете си с твоята приятелка на тази тема, подкрепяй я, но не се напъвай да променяш гледната й точка, няма смисъл- тя може сама да си взима решенията.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Вълшебната думичка - спорт ..
    + пълноценно хранене

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Кажи й да се запише на спорт и ходи с нея. Никакви гладуванки, да не почнеш в един момент да пишеш по форумите 'Приятелката ми тежи 30 кила с тухли по джобовете, как да й помогна?'

Бтв на колко сте?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Кажи й да се запише на спорт и ходи с нея. Никакви гладуванки, да не почнеш в един момент да пишеш по форумите 'Приятелката ми тежи 30 кила с тухли по джобовете, как да й помогна?'

Бтв на колко сте?
    +1

Бягане, бягане, бягане. Джогинга върши чудеса.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

dw

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    + пълноценно хранене
    Това е истината.

+безкрайност за Nakadah

Помогни й да отслабне.
    +
    1,60 - 62 кг някаде
    Е, че това е нормално.
    След време сама ще разбере, че не това е най-важното, остави я.
    we are magic.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И защо се опитваш да я убедиш 4е наи-важен е характера?Да така е но когато 4овек не се харесва и не се 4уства добре в тялото си,променя и държанието си към хората и характера си.
    Това да се запише на спорт е много добра идея.
    Да се храни по-здравословно и спорт.
    И аз до скоро мислех 4е не ставам за спорт и т.н. ,но запо4нах да бягам и се 4уствам страхотно.

Мега фен Аватара на Infinity
    Вместо да я убеждаваш , просто и помогни да отслабне.
    Тичайте заедно , хранете се здравословно и в училище.
    Не яж пред нея вредни храни. Ходете на фитнес, карайте колела.

Цитирай Първоначално написано от Abigoria

Бтв на колко сте?
    13 и 14

Спред мен ще и е много трудно защото и тяхните са пълни ( заради гените) а и преди, като по малка си беше в перфектна форма обаче се разболя тежко от плевнония и напълня от купишата лекарства ( най вече от гентамицин мисля). Аз искам просто да я убедя че е красива и така, а не да я карам да слебее, защото ако не е килограмите ще е нещо друго и мисля че първо трябва да се приеме такава каквато е и да се научи да не се комплексира от килограмите, диети има много и не там е проблема

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Това дали ще отслабва или не- не е важното в случая. Момичето се опитва да убеди приятелката си да се харесва каквато е. Като отслабне, ако е на същия хал, ще започне да се оплаква, че не е красива, например, дори и да не е вярно. Според мене обаче един човек не може да се промени само с чужда помощ, най- вече трябва сам да си помогне. Така че, говорете си с твоята приятелка на тази тема, подкрепяй я, но не се напъвай да променяш гледната й точка, няма смисъл- тя може сама да си взима решенията.
    Еврика най после гледна точка по темата ! Благодаря

Цитирай Първоначално написано от Pustinqchka
    +безкрайност за Nakadah

Помогни й да отслабне.
    +
    1,60 - 62 кг някаде
    Е, че това е нормално.
    След време сама ще разбере, че не това е най-важното, остави я.

"Нормално"?! Както и да е, няма да споря.
    И да, остави я, к'во ти пука? Тя сама ще се "осъзнае".

"остави я, к'во ти пука?" подсказва за разстоянието м/у даден индивид и чуждицата приятелство

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    + пълноценно хранене
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на someonerandom
    Тя ви казва,че не иска да я кара да отслабне,вие си продължавате с вашите глупости.Тя щом има склонност да се комплексира и самосъжалява,като отслабне,ще е нещо друго.Като почнем от въображаемо крив нос и стигнем до тен на кожата и височина.Ако не развие анорексия от мания да отслабне,де.Това,от което тя се нуждае,е самочувствие.

Прочетох всички коментари и бих казала, че повечето са доста ... злобни :/// ако е висока 1,60 и е ~60 килограма не е трагично може да бъде къде, къде по-зле. Не го казвам, защото аз съм дебела или нещо подобно, сигурно тежа с около ~15 килограма по-малко, но ви казаха, че и гениите са и такива и не зависи само от това, колко излишни мазнини имаш по теб, някои хора имат по-леки кокали, а други по-тежки. Момичето трябва да се научи да се харесва такава, каквато е. Според мен, ще бъде добре, ако например като излизате и правиш комплименти, но ги вмятай небрежно. Кажи и например, че днес изглежда много добре с тази блуза да речем, щом проблема и е с теглото. Покажи и, че тя е хубава и в нея има неще специално. Аз имах приятелка със същия проблем, която и сега не се мисли за най-красивата на света, но като и правих постоянно комплименти и сега има самочувствие, зае се със спорт, отслабна си и сега е супер. Но за да и покажа колко специална е тя ми отне доста време, но заслужава си, много си я обичам и се радвам да я гледам щастлива.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пфф бе вие на 13-14г. сте в период на разтеж и развитие,за кво отслабване говорите.Щом толкова мн иска да е във форма,тогава да почне да бяга или да спортува квото и харесва,и да се храни здравословно,повечко плодове и зеленчуци,месо и т.н.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Пффф брат момичето вика не ща съвети да отлсабва,глупаците продължават да пишат бягане и не знам си кфо си-абе майна вие четете ли бре? Кажи и че е хубава,има хубава прическа,запознай я с някое момче,да и прави комплименти за да се повдигне самочувствието и-ето такива дребни на пръв поглед неща могат да направят огромни промени в бъдеще
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си