Прочетох всички коментари и бих казала, че повечето са доста ... злобни :/// ако е висока 1,60 и е ~60 килограма не е трагично може да бъде къде, къде по-зле. Не го казвам, защото аз съм дебела или нещо подобно, сигурно тежа с около ~15 килограма по-малко, но ви казаха, че и гениите са и такива и не зависи само от това, колко излишни мазнини имаш по теб, някои хора имат по-леки кокали, а други по-тежки. Момичето трябва да се научи да се харесва такава, каквато е. Според мен, ще бъде добре, ако например като излизате и правиш комплименти, но ги вмятай небрежно. Кажи и например, че днес изглежда много добре с тази блуза да речем, щом проблема и е с теглото. Покажи и, че тя е хубава и в нея има неще специално. Аз имах приятелка със същия проблем, която и сега не се мисли за най-красивата на света, но като и правих постоянно комплименти и сега има самочувствие, зае се със спорт, отслабна си и сега е супер. Но за да и покажа колко специална е тя ми отне доста време, но заслужава си, много си я обичам и се радвам да я гледам щастлива.