защо винаги се засягам от най-малките неща?защо седя и гледам как всички си правят кефа като ЛУЗЪР? защо винаги обичам дадена приятелка и съм готова да дам всичко за нея а на нея и е през .... за мен? защо аз за дадена приятелка съм насреща винаги, за каквото и да било,а тя не? ЗАЩО съм устроена така, че притичвам за помощ на човек, на когото съм безразлична... защо в момента седа рева и пиша тая шибана тема като знам че като натисна Прати и ще цъфнат поне 10293012 коментара от големите разбирачи които ще ми кажат колко съм тъпа?!наистина много ми се насъбра, не споделям с никого защото може и това да са глупости, но мене адски много ме боли...нямам търпение да си легна , да се нарева, утре не съм на даскало-перфе, няма да ми скапат деня... имах нужда да си излея малко, айде юруш!почвайте със своите коментари колко съм зле,депресирана,тъпа....![]()
ако някой ме е разбрал как се чуствам нека даде някакъв съвет, има ли хора които също много се засягате от най- дребнавите и незначителни неща, какво правите... плз дайте съвет просто ще се съсипя..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.