защо винаги се засягам от най-малките неща?защо седя и гледам как всички си правят кефа като ЛУЗЪР? защо винаги обичам дадена приятелка и съм готова да дам всичко за нея а на нея и е през .... за мен? защо аз за дадена приятелка съм насреща винаги, за каквото и да било,а тя не? ЗАЩО съм устроена така, че притичвам за помощ на човек, на когото съм безразлична... защо в момента седа рева и пиша тая шибана тема като знам че като натисна Прати и ще цъфнат поне 10293012 коментара от големите разбирачи които ще ми кажат колко съм тъпа?!наистина много ми се насъбра, не споделям с никого защото може и това да са глупости, но мене адски много ме боли...нямам търпение да си легна , да се нарева, утре не съм на даскало-перфе, няма да ми скапат деня... имах нужда да си излея малко, айде юруш!почвайте със своите коментари колко съм зле,депресирана,тъпа....

ако някой ме е разбрал как се чуствам нека даде някакъв съвет, има ли хора които също много се засягате от най- дребнавите и незначителни неща, какво правите... плз дайте съвет просто ще се съсипя..