Проблемът не е много голям..Просто имам проблем с излизането на срещи..много момчета са ми предлагали да излезем на кафе и аз се отказвам,защото ме е срам..какво ще си кажем ии т.н Тук говорим за момчета,които не познавам много..например знаем си само имената и рядко си пишем по скайп.
Как очакваш да ти помогнем?
Преодолей страха и срама и излизай ..
Singin' dont worry about a thing..
cuz' every little thing gonna be allright!!
Отпусни се... бъди себе си. Можете да си говорите на много различни теми-филми..музика..даскало.. забавни случки и такаважното е да не се притесняваш и СРАМУВАШ
![]()
![]()
а не,няма да излизаш-как може такова нещо..първо ги питай дали имат наморник и тогава излизай,че току виж те изяли за здрасти![]()
Като пораснеш още мъничко няма да обръщаш внимание на тези неща и ще излизаш без проблем.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Няма как да ти помогнем,сама трябва да си преодолееш срама.
+2Първоначално написано от ReachlessGirl
от кое по-точно те е страх? отивате на кафе, не в кланицата?![]()
а и кфо, дори да не намерите за кфо да си лафите (малко вероятно), със следващия нещата ще са по-добре.. ии със "страха" си сама трябва да се справиш, ние няма да ходим вместо тебе
![]()
![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не се притеснявай толкова.Като излезете все ще намерите за какво да си говорите.Просто бъди себе си и не го мисли предварително.
Просто излез с тяхПървоначално написано от iveetyy
![]()
Ами да,преодолей страха...то ние неможем да го направим вместо теб (повечето от нас го нямаме този проблем)![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Срамът ще изчезне,когато го преодолееш.Това ще стане с излизането на среща.
Абе, момиче. На срещите, ако не сте гаджета просто се дръж естественп. Кфо очакваш да ти помогнем?
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Да ева, няма по-страшно нещо от срама. Срещу това, ако не си помогнеш сама, никой не може да ти помогне!
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
да те е срам....??!така ли мислиш да я караш цял живот..в срам???няма от какво да те е срам просто бъди себе си и ако не стане с едно момче пробваш с друго и така....няма място за срамежливост![]()
Първоначално написано от sasha_90
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Преодолеи срама си и излез на среща... бъди себе си : ) тва е ..момчето няма да те изяде
![]()
Just Be Yourself !! : ))
Ами като за 1ви път можеш да излезеш с твоя приятелка(най честата практика), като предупредиш момчето предварително.. да не го изненадаш лол д; ..
та вземаш някоя приятелка и двете.. следващия път ще се решиш да излезе и сама сиг...
както казва баба ми , трябва да те е срам ако си ограбил магазин или нещо подобно ;дд.. какво има да се срамуваш![]()
Bon Jovi - Always
++Първоначално написано от soul1199
![]()