- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стягане до морето :?
Ако ходя по два пъти на фитнес през седмицата ии си ям каквото ми падне без да спазвам някакви хранителни режими ще успея ли да се стегна до морето или трябва да съм и на някаква диета...
Пол, години, килограми, височина, физическо състояние в момента? Ние кристалните топки ли да вадим?
Зависи в какво физическо състояние си в момента.
Общо зето за 4 месеца,(или точно колко остават до лятото) неможе да се постигне кой знае колко видим резултат.
Еми продължавай в същия дух две седмици и ако има ефект, значи "програмата" ти действа. Според мене обаче, ако искаш видим ефект, трябва да спортуваш поне 3 пъти седмично. Като позаякнешувеличаваш на 4 и накрая всеки ден си спортуваш по 1 час (не задължително фитнес). Ако това няма ефект, ще трябва да почнеш някакъв хранителен режим.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Виж колко теми има за диети. Аз сеа се сещам за 90-дневната; Витаминно - протеиновата и Диетата на Боряна или там както се води. Същото така и спортуването е важно - щом ходиш на фитнес чудесно. Като се позатоли ходи да бягаш, прави у вас коремни преси и др. упражнения и ще постигнеш някакъв ефект.
божеее и аз малко трябва да се стегна до морето и мисля да почна 90 дневната![]()
Peace & Love
Кажи колко кг си и колко тежиш,тогава всеки от нас ще може да ти даде подходящо мнение и решение по въпроса ти,но така не можем да преценим имаш ли да сваляне,стягане и т.н.
Всъщност килограмите нямат кой знае какво значение,може да си слаб и отпуснат.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
защо не започнеш и да бягаш ? ти пак си ходи на фитнес,но не е лошо да ходиш да бягаш 2-3 пъти седмично![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Много зависи от това на какъв хранителен режим си била досега,на колко години си и т.н. Аз лично ако ям каквото си искам и ходя на фитнес само 2 пъти седмично по скоро ще напълнея отколкото да се стегна,но пак казвам зависи от човекаТи пробвай така 1-2 седмици и ако не се получи започни някаква здравословна диета например 90 дневната и започни по-често да спортуваш(не е задължително да е фитнес)
![]()
![]()
A да понеже пропуснах да кажа.. 14 години .. 50 килограма .. 1.63 съм висока .. иначе да аз до скоро бях на тази 90 дневната ама се отказах понеже си постигнах желаните килограми ама.. пак ги качих така че.. хубава е попринцип диетата
![]()