- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой номер блузки и панталонки носите?
gabi7u ето разяснение на номерацията:
S - Small
M - Medium
L - Large
XL - Extra Large
Сега по темата,за панталони най-често най-малкия размер,но понякога не влизам в тях.Не винаги номерацията е една и съща.За блузи имам от XS,S,M и L![]()
Просто обичам широките кардигани,ризи и блузи,затова си купувам M и L понякога.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
И аз съм така \Първоначално написано от cookie_master
/
Блузи "S" (понякога са ми широки и те, но си взимам и по-големи размети, понеже гърдите са ми в повечко)... 1 скъсах 2 копчета от 1 ризка ама баш на гърдите докато си ходех....много ми се зарадваха!![]()
Панталони размер 25.
Kun min
Първоначално написано от YouDontKnowMe
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Имам от всички размери S,M,L и XL даже..Не мисля,че размерът на дрехите е от значение ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Всичко е М![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
+1 ...Първоначално написано от blondeVIP
![]()
дънки xs,s(вече са ми големи май), последнитее,които си взех са xxs![]()
блузки... попринцип с ми стои добре , но все пак зависи от модела..дължината най -вече
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^Поли,къде ги намираш тея ххс бе?в теранова,тели-то?доколкото знам те имат толкова малки модели..аз такива дънки не мога да си намеря![]()
Ае стига , бе.![]()
ххs , че ти колко тежиш ?![]()
To infinity and beyond.
^ И аз тва се чудя....![]()
Една позната, която е почти на 15, тежи 37-8 кг.![]()
По темата: М.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Полито или аз?Първоначално написано от Infinity
'щото аз съм 50 кила,ама с тежък кокал.иначе изглеждам като за..нз,на колко нг на човек ми се броят ребрата
![]()
Вие всичките се някакви слаби.Не знам от мода или просто от ген,но ми е странно повечето да сте s,xs,xxs...
Аз съм си между s и m.За панталони различно.Най-често съм между 26-29.Всички са различни егати.Иначе м съм пак.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
някои може би послъгват,при други си е ген,но каквото и да говорим всеки иска да е слабичъказ не обичам да се гледам пълна,вече съм развила някаква фобия ли ддз,но ако напълнея и имам бузи ми стана супер тегаво..
И аз познавам едно момиче, което е на 14-15 и тежи 30 и няколко. Ама е доста нисичко.Първоначално написано от StreetFame
Иначе аз за панталони S.M също имам, ама са ми големи.
А блузи S или M, въпреки че имам и XS.
познато ...Първоначално написано от tonie__
а ако нещо пък не ми седи така както когат съм го купила направо се побърквамтони колко си висока
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
168мечтата ми е да се занимавам с мода,нямаш идея колко ми е гадно като знам,че имам данни,но не ми достигат 3-4 см ... дано да стане чудо и да порасна
![]()
не се жалваи аз съм с 4 санта под теб ....Първоначално написано от tonie__
странно изглеждаш ми маничене пи висока от мен
иначе просто стани фото модел а не на дрехи :P
за тях не искат ръст
Шапкарю .....
аз се чусвствам супер малкаполудявам вече майче..абе ще порасна!
аз вярвам..моля се всъщност..абе ще видите!
Ами аз ако ви кажа,че съм 48кг и съм 162 сигурно няма да ми повярвате,че се побирам спокойно в XSНе изглеждам дебела,даже съм много слабичка.Явно имам и аз тежък кокал като tonie_
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
ооо мечтаните от мен 48 килограмагоня ги поне от година,ама не та не!искрено ти завиждам
![]()
а аз 45 ....Първоначално написано от tonie__
супер не се харесвам и се чувствам дебеле винги искам 45 !!!!
Шапкарю .....
Дънки XS и S.
Блузи М. Рамена гръб а у.![]()
![]()
Аа Pollinа колко си висока?
Хора, вие как преследвате тези мечтани XXS-чета и 48 кила?![]()
Еми tonie, ти кой клас си и имаш ли високи хора в родата?
И имайте предвид, че българите не сме високи хора. Не са ни толкова високи повечето моделки. Не ги гледайте севернячките, те са съвсем друга конфигурация на тялото.![]()