Цитирай Първоначално написано от Nakadah
Цитирай Първоначално написано от EcstazyBaby
Цитирай Първоначално написано от Christine
Цитирай Първоначално написано от kpuckyy
+2 всичко опира до желанието на човек да си научи уроците
А какво правим, ако не желаем да си научим уроците, но сме принудени, за да нямаме двойки?
Въпроса ми не е към конкретния човек който цитирам, а като цяло от всички.
Няма как да искаш да учиш,аз лично съм приела,че ако не уча просто няма да се реализирам в живота и в сферата,която ми е интересна Майка ми много пъти ми е казвала,че в живота от разказвателни предмети нямаш нужда(освен ако не си историк например), но трябва да изкарваш добри оценки за да влезеш 1во в гимназия,после в университет и т.н. Според мен за да се учи ефективно и трайно трябва да разбираш нещата, а не просто да се мъчиш да ги запомниш
права си, разказвателните предмети са пълен боклук
особено за политици, мениджъри, CEOs, продавачи на високо ниво и тн...
за какво ти е да се учиш да говориш като няма да работиш на висока длъжност? или пък за какво ти е да учиш как да говориш, така само ще знаеш кой те лъже и кой не....

ПТ: СЛУШАЙ СКАПАНИЯ УЧИТЕЛ В КЛАС БЕ... НЕ СИ ГОВОРИ СЪС СЪСЕДКАТА ЗА ОНОВА МОМЧЕ, И НЕ ОБЯСНЯВАЙ КЪДЕ СИ БИЛА. ПРОСТО СЕДИ И СЛУШАЙ БЕ!!!

АЗ 1 УЧЕБНИК НЕ СЪМ ОТВОРИЛ, ОЦЕНКА ПОД 95% НЯМАМ!!!
Ебати простотията написа. Че те само хората на високи длъжности ли говорят? Ти с некви нечленоразделни звуци ли общуваш, или си тръгнал натам? Тези предмети ти развиват мисленето, не може без тях, защото виждаме как голяма част от учениците сега не могат едно просто впечатление да изразят...

А иначе по темата - еми да си го кажем направо то някои хора толкова си могат и няма методи за ефикасно учене при тях.