- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Черен списък...
Здравейте!
Отдавна не съм писала тук и реших най-сетне и аз да попиша малко,и по-точно,да споделя терзанията си.Хаха,знам какво си казвате докато четете,поредната "блудкава" и банална тема... може и така да е,не искам да уточнявам каква е,Вие сами преценете,ако Ви се четеСамо ще помоля,без упреци,имам нужда от съвет,а дори да не приема съвета- поне да разбера мнението на други хора за случващите се с мен неща и един вид да падне от сърцето ми няква тежест,която всъщност е невъзможно да падне...
Пристъпваме към същинната част на проблема,срещам се с мъж,който е по-възрастен от мен,да кажем че е на около 33 години... та този въпросен мъж има жена и дете.Има слава на женкар,курварин или там какъвто го наричате... От отдавна ми харесва,но никога не съм се осмелявала да направя нещо и винаги съм подтискала желанието да съм с него,въпреки че се познаваме отдавна.Не е нещо особено,има свой уникален чар,както всеки човек,но напоследък така ми замая главата.В смисъл такъв,не вярвам на приказките му,вече не мога да вярвам на "красиви думи",на 19 години съм,предишната ми връзка се крепеше точно на такива измислици.Но ми е адски хубаво с него,а не сме правили секс.И проблема е в това,че знам,че не е редно да се виждаме поради хиляди причини,едно че е женен и има дете,второ,че славата му не е много добра,не само на женкар,но и отделно се занимава с други глупости,негови глупости... друго че разликата ни е доста фрапираща и въобщеее . няма нито един плюс в наша полза,всичко е в разрив с всякакъв морал и ценности,но човек не може да забрани на сърцето си,нали?!А това,че продължаваме да се виждаме,вече от 2 месеца,още повече задълбава нещата и съм омазала цялата картина.Искам да разбера просто мнението ви,какво бихте направили Вие,ако нещо подобно Ви се бе случило... не искам упреци,а да се поставите на мое място и да изразите мнениелБлагодаря Ви предварително
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!