- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Черен списък...
19 годишно момиче обръща внимание на мъж , който все още не иска да приеме , че трябва да издържа семейство и да има отговорност към него. Не влюбен , ами незнам какъв трябва да е в теб. Звезди трябва да ти сваля. А ти според мен постъпваш глупаво. Както каза Влади , емоциите са подвластни на теб до тогава , до когато не избереш лесния начин и не кажеш , че не можеш да заповядваш на сърцето си.
onestar , мнението ти все едно аз съм го писала.
Пилешки ти е акъла,я го остави преди той да те е заебал...![]()
Ех,тоя свят няма да се оправи.
![]()
Виж сега, и аз съм в твоето положение... всичко е 1:1, 33 годишен, аз на 19, той женен, но не с едно, а с две децаЖенкар, менкар, дрън-дрън, глупости, с това се занимава, с онова се занимава. Готин като цяло и всичко най най най.
![]()
Той си има свой собствен живот. Постигнал е някакви цели до момента - оженил се е, създал е потомство, завъртял е свой собствен бизнес... Ти също имаш отделен от неговия живот, но просто в един момент пътищата ви се пресичат.Готино ти е с него, на него също с теб.
Излизате си, предразполага те към разговор, говорите си за живота, има какво да научиш от него, той от теб също и така
Забавлявате се, излизате по купони, той никога не говори за семейството ти, просто седи и се наслаждава на моментите с теб.
Защо си мислиш, че се влюбваш? Ниастина това е един от първите етапи за създаване на връзка, но силно вярвам, че го възприемаш само като приятел, и просто мислено си представяш какъв би бил животът ти ако бъдете заедно
Знаеш... между по-такивата взаимоотношение и приятелството границата е изключително малка и тънка...
Не знам защо отдаваш такова голямо внимание на случващото ти се... занапред знаеш ли още колко такива контакти с такива мъже ще създадеш?
Само ще те посъветвам никога да не искаш да се запознаваш с жена му и детето му, ама никога!
Ако искаш да не го загубиш като човек, приятел и т.н бъди колкото се може по-приятелски настроена към него. Вярвай ми, вътрешно знаеш и си убедена на 100%, че не може да се получи нищо между вас, просто дръж си го като приятел...
Аз, например, с "моя" човек никога не съм си вглъбявала нещо повече, нито съм си позволила да изпитвам някакви по-такива чувства. Просто пекан човек е, кво като имаме некви си години разлика там... не е важно на колко си, а какво имаш в главата...))))
За всички други писали в темата - не очаквайте, че един ден като се задомите, партньорът ви ще ви бъде верен изцяло. Пак ще ви обича, да, но нещата далеч няма да са като по приказките и американските романтични бози.![]()
Повярвай ми ако беше само за единия секс, нямаше да си играе два месеца с теб... а отдавна щеше да е спал с тебПървоначално написано от nasty_f
![]()
значи кат първо тоя ми се вижда голям идиот, да си има семейство, жена, деца и да се занимава с 19годишна....но comment!а ти помисли малко, наистина ли искаш да направиш живота ад на жена му, но най вече да разделиш едно дете от баща си?! не го прави, зарежи го!тоя си играе само с теб!!!
Не се занимавай с подобни псевдо мъже.На него му е приятно така-вечер си ляга при жена си,правят секс,а когато му се прииска флирт търси и омайва теб.Мисля,че заслужаваш много повече от един такъв кретен.Осъзнай се докато е време.
Аз пък ще ти кажа да не мислиш за жена му и детенцето,а да помислиш преди всичко за СЕБЕ СИ.Реши дали искаш да си губиш времето и най-хубавите години с такъв плужек.А той,ами ще си намери някоя нова звездичка,която да омае.Повече от ясно е,че не му пука за съпругата и детето му.Успех и много щастие ти пожелавам![]()
Да се поставим на твое място ли?!
Ами не .. разумно момиче няма да излиза с възрастен, женен мъж, който има дете и, най-малкото, много лоша репутация.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ако бях на твое място щях да се отдам на течението , пък каквото стане. Всеки има право да бъде щастлив. Жена му щом не го прави такъв, по-лошо за нея. Но връзката е хубаво да остане в тайна, защото в случая има намесено дете, което не трябва да страда заради грешките на родителите си .Първоначално написано от nasty_f
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Да отговоря на коментарите от 2ра страница-той не бяга от отговорност,защото има достатъчно пари да издържа семейството си,както и жена му.И пак ще кажа,вече започнах да се повтарям-детето му няма как да пострада от случващото се,защото не са от моя град едно,и защото той има други любовници от доста време.А за репутацията му-лоша,защото много хора му завиждат,като приятел и човек е много точен.И Ви помолих да не ме съдите,а само да напишете как бихте постъпили Вие,помолих за съвет,но както и да е... Наясно съм с нещата,уж се води,че съм разумна,но тук отново ще се повторя- неподходящи обстоятелства.Никой не е съвършен,всеки е имал своите грешки,всеки е имал издънки и всеки ги понася по различен начин.Има доста гледни точки в случая,но отстрани е най-лесно да се критикува,нещата ще са други ако си в проблема.Най-лесно винаги е било и ще остане да се търсят лошите страни в човека,защото всеки ги има и бързо се разконспирират,но по-трудно е да се опиташ да опознаеш дадена личност.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ми мога да ти кажа само да се поставиш на мястото на жена му. защото като казваш каква му е слвата и с тебе ака тръгне едва ли ще се промени и ти винаги ще знаеш че най-вероятно има друга
Чичката се мисли за голям плейбой...но накрая май самичък ще си остане..моя съвет е да стоиш далеч от такива..не е единствен![]()
It's better to burn out than to fade away...
И аз мислех да напиша собствен отговор, но този който цитирам описва подробно и моето мнениеПървоначално написано от pussucetka
![]()
![]()
.
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
едно ще ти кажа-не му разваляй брака,не съсипвай семейството му,просто го остави и не се терзай с такива неща,чудя се,как може и дете да има и да не си седне на гъза,мога да ти кажа,че рано или късно жена му ще разбере и ще стане много кофти,а и ти си млада-живота е пред теб,ще имаш толкова много
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!