.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    19 годишно момиче обръща внимание на мъж , който все още не иска да приеме , че трябва да издържа семейство и да има отговорност към него. Не влюбен , ами незнам какъв трябва да е в теб. Звезди трябва да ти сваля. А ти според мен постъпваш глупаво. Както каза Влади , емоциите са подвластни на теб до тогава , до когато не избереш лесния начин и не кажеш , че не можеш да заповядваш на сърцето си.
    onestar , мнението ти все едно аз съм го писала.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Пилешки ти е акъла,я го остави преди той да те е заебал... Ех,тоя свят няма да се оправи.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Виж сега, и аз съм в твоето положение... всичко е 1:1, 33 годишен, аз на 19, той женен, но не с едно, а с две деца Женкар, менкар, дрън-дрън, глупости, с това се занимава, с онова се занимава. Готин като цяло и всичко най най най.
    Той си има свой собствен живот. Постигнал е някакви цели до момента - оженил се е, създал е потомство, завъртял е свой собствен бизнес... Ти също имаш отделен от неговия живот, но просто в един момент пътищата ви се пресичат. Готино ти е с него, на него също с теб. Излизате си, предразполага те към разговор, говорите си за живота, има какво да научиш от него, той от теб също и така Забавлявате се, излизате по купони, той никога не говори за семейството ти, просто седи и се наслаждава на моментите с теб.
    Защо си мислиш, че се влюбваш? Ниастина това е един от първите етапи за създаване на връзка, но силно вярвам, че го възприемаш само като приятел, и просто мислено си представяш какъв би бил животът ти ако бъдете заедно
    Знаеш... между по-такивата взаимоотношение и приятелството границата е изключително малка и тънка...
    Не знам защо отдаваш такова голямо внимание на случващото ти се... занапред знаеш ли още колко такива контакти с такива мъже ще създадеш?
    Само ще те посъветвам никога да не искаш да се запознаваш с жена му и детето му, ама никога!
    Ако искаш да не го загубиш като човек, приятел и т.н бъди колкото се може по-приятелски настроена към него. Вярвай ми, вътрешно знаеш и си убедена на 100%, че не може да се получи нищо между вас, просто дръж си го като приятел...
    Аз, например, с "моя" човек никога не съм си вглъбявала нещо повече, нито съм си позволила да изпитвам някакви по-такива чувства. Просто пекан човек е, кво като имаме некви си години разлика там... не е важно на колко си, а какво имаш в главата...))))

За всички други писали в темата - не очаквайте, че един ден като се задомите, партньорът ви ще ви бъде верен изцяло. Пак ще ви обича, да, но нещата далеч няма да са като по приказките и американските романтични бози.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    знам че ме лъже,за да ме види в леглото си,
    Повярвай ми ако беше само за единия секс, нямаше да си играе два месеца с теб... а отдавна щеше да е спал с теб

значи кат първо тоя ми се вижда голям идиот, да си има семейство, жена, деца и да се занимава с 19годишна....но comment!а ти помисли малко, наистина ли искаш да направиш живота ад на жена му, но най вече да разделиш едно дете от баща си?! не го прави, зарежи го!тоя си играе само с теб!!!

Голям фен
    Не се занимавай с подобни псевдо мъже.На него му е приятно така-вечер си ляга при жена си,правят секс,а когато му се прииска флирт търси и омайва теб.Мисля,че заслужаваш много повече от един такъв кретен.Осъзнай се докато е време.
    Аз пък ще ти кажа да не мислиш за жена му и детенцето,а да помислиш преди всичко за СЕБЕ СИ.Реши дали искаш да си губиш времето и най-хубавите години с такъв плужек.А той,ами ще си намери някоя нова звездичка,която да омае.Повече от ясно е,че не му пука за съпругата и детето му.Успех и много щастие ти пожелавам

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Да се поставим на твое място ли?!
    Ами не .. разумно момиче няма да излиза с възрастен, женен мъж, който има дете и, най-малкото, много лоша репутация.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: Черен списък...

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Искам да разбера просто мнението ви,какво бихте направили Вие,ако нещо подобно Ви се бе случило... не искам упреци,а да се поставите на мое място и да изразите мнениелБлагодаря Ви предварително
    Ако бях на твое място щях да се отдам на течението , пък каквото стане. Всеки има право да бъде щастлив. Жена му щом не го прави такъв, по-лошо за нея. Но връзката е хубаво да остане в тайна, защото в случая има намесено дете, което не трябва да страда заради грешките на родителите си .

Голям фен
    Да отговоря на коментарите от 2ра страница-той не бяга от отговорност,защото има достатъчно пари да издържа семейството си,както и жена му.И пак ще кажа,вече започнах да се повтарям-детето му няма как да пострада от случващото се,защото не са от моя град едно,и защото той има други любовници от доста време.А за репутацията му-лоша,защото много хора му завиждат,като приятел и човек е много точен.И Ви помолих да не ме съдите,а само да напишете как бихте постъпили Вие,помолих за съвет,но както и да е... Наясно съм с нещата,уж се води,че съм разумна,но тук отново ще се повторя- неподходящи обстоятелства.Никой не е съвършен,всеки е имал своите грешки,всеки е имал издънки и всеки ги понася по различен начин.Има доста гледни точки в случая,но отстрани е най-лесно да се критикува,нещата ще са други ако си в проблема.Най-лесно винаги е било и ще остане да се търсят лошите страни в човека,защото всеки ги има и бързо се разконспирират,но по-трудно е да се опиташ да опознаеш дадена личност.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми мога да ти кажа само да се поставиш на мястото на жена му. защото като казваш каква му е слвата и с тебе ака тръгне едва ли ще се промени и ти винаги ще знаеш че най-вероятно има друга

Чичката се мисли за голям плейбой...но накрая май самичък ще си остане..моя съвет е да стоиш далеч от такива..не е единствен
    It's better to burn out than to fade away...

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Аз щях да се одръпна колкото и да съм станала близка с негоо .. Поне щяхме да си останем приятели .. Защотоо той има семействоо .. Семейство с дете , което трябва да бъде с майка си и баща си .. Те да го обичат и да го обгрижват .. Аз не бих разбила едно семейство .. По-добре спрете да се срещате ако взаимотноошенията ви не са приятелскии .. Има и други мъже .. които са свободнии .. ще изчакаш малко и ще дойде и твооето време .. ще срещнеш подхощия .. ще създаддете семейство .. . . представи си на тебе това да ти се случии ?? Как ще реагирашш ?

+1

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Значи .. От такава "връзка" или както там го наричаш нищичко няма да излезе .. И мисля,че сама може да се сетиш. Това,че си чувствителна не е минус,а плюс. Няма причина да те е яд,че не си гадна кучка. Напротив,трябва да си горда с това,но явно още не си го осъзнала. Както и да е,след време надявам се ще разбереш ..
    Другото което е,щом виждаш,че няма да се занимаваш сериозно с него заради семейството му,има ли смисъл сама да се унижаваш и то заради секса с някакъв чичко. Не мисля дори,че той е нещо особено,просто ти е кофти в момента,както сама каза си в труден период и той ти е най-близък (поне така го чувстваш) .. Въобразяваш си,че това привличане е любов и може наистина да прерастне в това. Затова трябва да бъдеш внимантелна и още отсега да се отдръпнеш от него. Незабавно,никакви отлагания!! Бива ли такова нещо,младо момиче си. Та той може да ти е баща. Има красиви и мили момчета куп,не се занимавай с него. Можеш само да страдаш,че и да съсипеш едно семейство,независимо дали го искаш или не. Ако и той се влюби в теб и иска да зареже всичко и всички ще оставиш едно детенце без баща. Помисли върху това ...
    Много правилноо .. ! Наистина си помисли .. !
    И аз мислех да напиша собствен отговор, но този който цитирам описва подробно и моето мнение .
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    едно ще ти кажа-не му разваляй брака,не съсипвай семейството му,просто го остави и не се терзай с такива неща,чудя се,как може и дете да има и да не си седне на гъза,мога да ти кажа,че рано или късно жена му ще разбере и ще стане много кофти,а и ти си млада-живота е пред теб,ще имаш толкова много
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си